UNIZO reikt eerste award Winkelhier van het Jaar uit aan Birger Vanacker van de Flavor Shop in Gooik

C21

UNIZO reikt eerste award Winkelhier van het Jaar uit aan Birger Vanacker van de Flavor Shop in Gooik

Unnamed__25_
 
Colpaert_gooik_flavor_shop_1__kopie_
Archieffoto Flavor Shop.- Foto Marc Colpaert
 
Vrijdag 24 mei reikte UNIZO voor de eerste keer de ‘Winkelhier van het Jaar’ Award uit aan Birger van de Flavor Shop. Hiermee willen ze het belang van lokale handelaars onderstrepen. Ze zorgen voor aantrekkelijke winkelstraten en een bloeiende economie.  Lokale handelaars kunnen uitblinken in duurzaamheid, lokale betrokkenheid, klantgerichtheid, digitalisering, werknemerswelzijn, innovatie, transparantie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Dit jaar richten we ons specifiek op de Winkelhier die uitblinkt in personeelsbeleid en werknemerswelzijn. De jury van retail- en HR-specialisten koos uit alle inzendingen de onderneming die in deze gebieden het meest excelleert. 
De uitreiking van de award door Danny van Assche, gedelegeerd bestuurder van UNIZO ging naar zaakvoerder Birger Vanacker van de Flavor Shop in Gooik. Wist u trouwens dat het artikel over het ontstaan van de Flavor Shop ooit in de Kervyn woonwijk in Oetingen, op onze website eerst te lezen was.
 
Historiek
Met een verruimd aanbod aan lekkere producten in combinatie met de talloze mogelijkheden op het vlak van demonstraties, tastings en workshops, speelt de nieuwe Flavor Shop met succes in op de behoeften van foodies en fijnproevers uit het Pajottenland en daarbuiten.
 
Flavor Shop betrekt sinds enige tijd een zeer ruim winkelpand op de grens tussen Lennik en Gooik. Voor smaakvoerders Birger Vanacker en Steven Piens de ideale gelegenheid om hun unieke smaakconcept nog meer vorm te geven en uit te bouwen tot een heuse ‘tempel van de smaak’.
 
 
‘Het is een droom die werkelijkheid wordt’, legt Birger Vanacker uit. ‘Wat in 2013 startte als een webshop voor delicatessen heeft met het nieuwe pand een voorlopig finale bestemming als uniek smaakbelevingsconcept bereikt. In onze nieuwe store willen we onze klanten doen genieten en ‘proeven’ van het goede leven’.
 
Flavor Shop startte in 2013 als webshop. Omwille van het grote succes openden Birger en Steven in 2014 een eerste winkel, die al snel te klein werd. In 2016 verhuisden ze naar de grotere winkel aan het rond punt in Gooik. Omdat ook deze winkel te klein werd, verhuisde Flavor Shop later naar een groter pand, een mooie gerestaureerde hoeve, gelegen aan de Edingsesteenweg.
 
Uniek concept
 
Flavor Shop is een uniek concept. ‘In de winkel, Flavor Shop, vind je een ruime selectie aan unieke, smaakvolle, lekkere producten die ik persoonlijke heb geselecteerd’, licht Birger toe. ‘Het gaat om producten - een ruim gamma aan kruiden, specerijen, oliën, thees, koffies, alcoholische dranken - die je zo goed als niet bij de traditionele retailer vindt. Het zijn producten met een twist en ik selecteer ze op basis van hun unieke, onderscheidende smaak.’

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief