Een inclusieve Vijfkamp georganiseerd door Havinet

C21

Een inclusieve Vijfkamp georganiseerd door Havinet

Editie_gooik_gemeentehuis_5__kopie_
Illustratiebeeld foto Marc Colpaert
 
De gemeente Gooik vormt op zondag 2 juni 2024 het decor voor een unieke Inclusieve Vijfkamp, georganiseerd door Havinet vzw – site Zonnestraal. Niet minder dan 30 ploegen, bestaande uit zowel medewerkers van bedrijven als mensen met een beperking, alsook kinderen van atletiekclub ACP, zullen samen sporten op de atletiekpiste. Tijdens vijf atletiekdisciplines kunnen ze elkaar aanmoedigen, leren samenwerken, elkaars talenten ontdekken. Het wordt een fantastische namiddag waar teamspirit, sport en inclusie centraal staan! Tijdens het evenement zullen de atleten en supporters kunnen genieten van animatie en nadien van een uitgebreide receptie.
 
Teambuilding
 
Bedrijven en organisaties, zoals Jan De Nul, AZ Halle, Dome, Norgay Accountants, gemeente Gooik, zien deze Inclusieve Vijfkamp als de ideale teambuilding voor hun medewerkers. Door deel te nemen tonen ze dat ze maatschappelijk verantwoord en ethisch ondernemen hoog in het vaandel dragen. 
 
Opbrengsten
 
De Inclusieve Vijfkamp wordt al voor de achtste maal georganiseerd. Ondertussen hebben ook al andere provincies het unieke concept van deze inclusieve teambuilding overgenomen. Daarom is de Inclusieve Vijfkamp door Sport Vlaanderen erkend als ‘Good Practice’. Met de opbrengsten van de Inclusieve Vijfkamp zal Havinet vzw - site Zonnestraal een elektrisch voertuig aankopen. Zo kunnen de cliënten mee op uitstap, naar hun dagbestedingsactiviteit en zet de organisatie ook in op duurzaamheid.
 
Kom de sfeer opsnuiven!
 
Alle deelnemers en de organisatoren hopen dat supporters hen massaal zullen aanmoedigen én dat de media de nodige aandacht wil besteden aan deze inclusieve, unieke dag! Ook Samuel Billens, schepen van Sport, en Lieven Krikilion, schepen van Duurzaamheid, zullen met een team deelnemen! Als kers op de taart komt Kim Gevaert, winnares van een gouden medaille op de Olympische Spelen, de sporters aanmoedigen en de medailles uitreiken. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief