Geluksplekjes in Gooik gebundeld in 10 wandelingen kom dus op zondag 2 juni naar de kerk van Leerbeek

C21

Geluksplekjes in Gooik gebundeld in 10 wandelingen kom dus op zondag 2 juni naar de kerk van Leerbeek

Foto_colpaert_natuur_tentoon_bos_2__kopie_
Geniet samen met Michel van de mooie natuur.- Foto Marc Colpaert
 
Op zondag 2 juni wordt in de kerk van Leerbeek een nieuw boek voorgesteld over wandelen in het Pajottenland en u krijgt de kans om die dag ook al een leuke wandeling te maken. Dus kom massaal naar de kerk van Leerbeek op zondag 2 juni om 14 uur, een vraag van ere burgemeester Michel Doomst.
 
Over geluk wordt misschien te weinig gepraat maar iedereen is er naar op zoek: zich goed in het eigen vel voelen en het dagelijks leven als een meerwaarde ervaren. Rustig wandelen kan daar een aangenaam hulpmiddel in zijn: in de enige echte Parel van het Pajottenland hebben we het voorrecht dat te kunnen doen in een omgeving die Pieter Bruegel vandaag nog zou herkennen.
Michel Doomst en Jean-Pierre Schoukens hebben zich achter een project gezet om dat wandelen en het ervaren van gewoon geluk aan mekaar te koppelen: in 10 wandelingen, 2 per deelgemeenten Gooik, Kester, Leerbeek, Oetingen en Strijland , wordt een mooie route uitgestippeld en je krijgt er wat mijmeringen en aandacht voor eenvoudig schone geluksplekjes bovenop. De kaartjes met de wandelwegjes en de duurtijd van het stappen krijg je er bovenop.
 

Wij nodigen dan ook iedereen graag uit op zondag 2 juni om 14 uur in de kerk van Leerbeek, waar het boek zal voorgesteld worden. Wie er bij is krijgt tevens de kans om te gaan wandelen in Leerbeek. Met als extraatje: de uitleg over de totaal gerestaureerde kerk van Leerbeek te krijgen, een uniek bezoek aan de Stevenistenkapel te brengen, even mee te mogen binnenkijken bij de herstellingswerken aan de monumentale hoeve van Bree-Eik. Het boek kwam tot stand onder de kundige samenwerking met de Heemkundige Kring van Gooik. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2024
Marc Colpaert | 29 aug 2024
Marc Colpaert | 28 aug 2024

archief