Vincent kocht een truitje van Remco Evenepoel voor zijn dochter

C21

Vincent kocht een truitje van Remco Evenepoel voor zijn dochter

Editie_gooik_jogging_goede_doel_5__kopie_
Simon was blij met het truitje van Lotte.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_jogging_goede_doel_4__kopie_
Brent uiterst links, was uitermate blij met de belangstelling.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_jogging_goede_doel_3__kopie_
Veel volk voor de veiling.- Foto Marc Colpaert
 
Op zaterdag werd er naast enkele loopwedstrijden ook een veiling georganiseerd voor Brent waarbij er tal van speciale truitjes, zoals eentje van Remco Evenepoel werd geveild. Vincent kocht een truitje van Remco voor zijn dochter, die samen met Remco ooit in de opvang zat.
 
Brent Van Der Kelen uit het Pajottenland raakte na een ongeval in 2019 verlamd en zal spijtig genoeg voor altijd in een rolstoel zitten. Maar de jongeman die vroeger heel sportief was, wil vooruit in het leven. Opgeven staat niet in zijn woordenboek.  Dus wilt Brent schitteren in het G-badminton op de paralympische spelen in Los Angeles in 2028. Maar de reis naar LA  kost veel geld en dus organiseert de joggingclub uit Oetingen tal van evenementen om geld in te zamelen voor de reis van Brent.
 

Na de loopwedstrijden werd in de zaal Elckerlyk een veiling georganiseerd, waar tal van speciale truitjes werden geveild. De mannen van dienst waren Michel Doomst en Kris Baert. Een truitje van Club Brugge bracht 210 euro op, een getekend truitje van wielrenster Lotte Kopecky werd gekocht voor 190 euro en daar was Simon (foto) heel blij mee. Als laatste ging een truitje van Remco onder de hamer van veilingmeester Michel Doomst (diene mens is de laatste maanden nog minder thuis dan toen hij burgemeester was!), voor een bedrag van  240 euro. Vincent kocht het truitje van Remco en daar had hij een heel goede reden voor. "Ik koop het truitje voor mijn zoon en dochter want nog niet zo lang geleden hebben we ontdekt dat Remco en mijn dochter in dezelfde opvang hebben gezeten. We zagen pas onlangs een oude foto van in de opvang en daar stond mijn dochter naast Remco", aldus een tevreden Vincent. Zijn dochter zal ook tevreden zijn, spijtig genoeg was de dochter er niet bij en Remco ook niet trouwens, die zit op de fiets. In totaal brachten de truitjes bijna 1000 euro op voor Brent. En die was overweldigend door al de steun die hij kreeg. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 01 jul 2024
Marc Colpaert | 30 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 24 jun 2024

archief