HERNE – Kaatsclub Kokejane klaar voor nieuw seizoen

C21

HERNE – Kaatsclub Kokejane klaar voor nieuw seizoen

Kaatsen_kokejane_voorstelling_ploegen-_deschuyffeleer__8_
Met trainer/coach Geert Vandervelden aan het roer, de gevestigde waarden David LIVIS, Jelle DEFRIJN en Bertrand BECQ en de nieuwkomers Andy COUTEAU (Valenciennes), Nicolas DUPONT (Idegem) en Florent VERSET (Bassilly) - Foto's Deschuyffeleer
 
Kaatsen_kokejane_voorstelling_ploegen-_deschuyffeleer__2_
Voorzitter Jacques Allebos en schepen Marie-Louise Devriese - Foto Deschuyffeleer
Kaatsen_kokejane_voorstelling_ploegen-_deschuyffeleer__17_
Genodigden op de voorstelling van de nieuwe kaatsploeg
Kaatsen_kokejane_voorstelling_ploegen-_deschuyffeleer__11_
Jeugdcoach Willy Godart met zijn pupillen Lars, Lauren, Tuur, Jelle en Julien - Foto Deschuyffeleer
 
Kaatsen_kokejane_voorstelling_ploegen-_deschuyffeleer__10_
Kaatstalent in overvloed .... Foto Deschuyffeleer
 

De Koninklijke Kleine Handbalspelers Kokejane zien het komend kaatsseizoen met veel enthousiasme tegemoet. De club van voorzitter Jacques Allebos speelt dit jaar met een verjongd team in reeks A van Nationale III. Ook een jongerenteam onder de vleugels van  jeugdcoach Willy Godart  wordt bij de pupillen (Vlaanderen) opgesteld met het oog op het verzekeren van de opvolging. Bondscoach Geert Vandervelden blijft als trainer/coach het vertrouwen van het clubbestuur genieten.  Eén en ander werd uit de doeken gedaan op de jaarlijkse en intussen traditionele ploegvoorstelling.

Met trainer/coach Geert Vandervelden aan het roer, de gevestigde waarden David Livis,  Jelle Defrijn en Bertrand Becq en de nieuwkomers Andy Couteau (Valenciennes), Nicolas Dupont (Idegem) en Florent Verset (Bassilly)  wil Kokejane de eerder ingeslagen weg verder bewandelen en volop blijven gaan voor succes.  Met deze jonge beloftevolle ploeg wil het bestuur terug meedraaien aan de top van het klassement. “Alhoewel wij het in het vorig seizoen helemaal niet slecht hebben gedaan toch leggen wij de lat voor dit seizoen nog iets hoger. Samen durven wij dan ook te lonken naar de Nationale II”, klinkt het uit de mond van de voorzitter.
Nieuwkomer Andy Couteau, amper 20 jaar, komt helemaal afgezakt uit het Franse Valenciennes. “Het kaatsen in België spreekt mij geweldig aan. Ik heb er dan ook de verre verplaatsingen voor over. Op termijn kijk ik trouwens uit naar werk in de streek. Bij Kokejane vind ik een ambitieuze en professioneel ingestelde club, waar ik in Frankrijk alleen maar kan van dromen.”   
Dit seizoen wordt de competitie in Hogere III opnieuw opgesplitst in twee reeksen. “Kaatsclub Kokejane blijft zich hoofdzakelijk inzetten om talentrijke jongeren kansen te  bieden. De professionele aanpak, de uitstraling en de ongedwongen familiale sfeer kunnen hierbij zowel de spelers, het bestuur en zelfs de sponsors alleen maar dienen”, aldus coach Geert Vandervelden. “Uiteraard reiken wij daarenboven onze kleine en grote spelers een weloverwogen trainingsschema aan. Voor de bostrainingen trekken wij naar het nabijgelegen domein Ter Rijst. De gemeentelijke sporthal Hernekouter met zijn twee one wall-muren  is dan weer de perfecte indoor-locatie en voor het fitnessgedeelte kunnen wij genieten van de accommodatie van Go Well. Het trainingskamp in Friesland vervolledigt het aanbod.”
Op zaterdag 20 maart  binden de kaatsers van Kokejane een eerste keer op eigen terrein de handschoen aan voor een oefenlutte tegen Bever. Voor de eerste lutte voor de Beker van België heeft Kokejane afspraak met en op Bousval (Nationale I). De eerste opslag voor het criterium wordt dan weer geleverd op 1 mei op Wodecq.
Nieuwe website KKH: www.kaatsenkokejane.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief