HERNE – Toneelvereniging ATK wint cultuurprijs

C21

HERNE – Toneelvereniging ATK wint cultuurprijs

Cultuurprijzen_juni_2010__2_
Veel belangstelling voor de uitreiking van de Cultuurprijzen 2010 - Foto's Deschuyffeleer
 
Cultuurprijzen_juni_2010__7_
Guido Cornet, voorzitter 't Muziek - Eddy Vierendeels, voorzitter ATK - Firmin Temmerman, bezieler-mentor van de seniorenclub van de Landelijke Gilden Herne-Pajottenland.
 
Collage_cultuurprijs_2010__deschuyffeleer
Geselecteerde foto van Viviane Grisez - Bronzen beeld van een kartuizermonnik - Fotocollage Deschuyffeleer
 

Het ATK uit Kokejane mocht zopas de cultuurprijs 2009, een gegoten bronzen beeld van een kartuizermonnik ter waarde van 500 euro, uit de handen van de voorzitter van de Cultuurraad Marc Danneels in ontvangst nemen. De amateurtoneelvereniging van voorzitter Eddy Vierendeels  haalde het van de andere genomineerde, archeoloog en topoloog Frans Vangeyte van de Mark River Band.

Het ATK kan de laatste maanden een indrukwekkend palmares voorleggen met een kwotering Eerste Afdeling in het provinciaal toneeltornooi met het toneelstuk ‘De dame uit de provincie’ en een Breugheltrofee voor de techniek bij hun productie van ‘Een vreemd koppel’.
 
De Gouden Palm van het Groene Kwadrant, de carrièreprijs voor activiteiten in het verenigingsleven die voor de eerste keer werd uitgereikt, was weggelegd voor Firmin Temmerman. De prijs wordt voortaan toegekend voor de aanhoudende inzet en toewijding die de laureaat heeft betoond voor het maatschappelijk leven in en rond een vereniging uit de gemeente. In die zin is Firmin Temmerman reeds de jarenlange bezieler-mentor van de seniorenclub van de Landelijke Gilden van het gewest Herne-Pajottenland.
 
Viviane Grisez werd uitgeroepen tot fotolaureaat van het jaar met haar foto die het voor het Groene Kwadrant typisch groene, landelijke en rustige beeld van de gemeente oproept van op het Kapelleveld, een van de foto’s die het voorbije jaar weerhouden werd voor de voorpagina van het gemeentelijk informatieblad. 

Op de groepsfoto: Marc Danneels, Ann Naert, Guido Cornet, Firmin Temmerman, Luc Condijts, Hugo Cornet, Richard Van Hamme, Marc Bombaert, Marie-Louise Devriese, Eddy Vierendeels, Nadine Van Geyte, Sandra Dero, Sofie Hugo, Nadine Vanholder, Petra Condijts, Conny Dekens, Gerda Godaert, Marc Vanhoudenhove, Kris Poelaert en Carina Ricour.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief