HERNE - Pajotse Oldtimervrienden bestaan 5 jaar

C21

HERNE - Pajotse Oldtimervrienden bestaan 5 jaar

Pajotse_oltimers_5_jaar_herne_juni_2010__3_
Een ruime delegatie van het bestuur in de nabijheid van een "uitblinker" - Foto's Deschuyffeleer
 
Pajotse_oltimers_5_jaar_herne_juni_2010__5_
Voorzitter Freddy Demetser en ondervoorzitter Luc Appelmans bij een Opel "met een jaartje meer" - Foto Deschuyffeleer
 
Pajotse_oltimers_5_jaar_herne_juni_2010
 
Pajotse_oltimers_5_jaar_herne_juni_2010__7_
 

Voor hun 5-jarig bestaan richtten de Pajotse Oldtimer Vrienden een  algemene bijeenkomst met oldtimers in. ‘s Morgens was het dan ook in en rond het clublokaal café "Het Vijfde Wiel"  in Oetingen een drukte van jewelste. Een 50-tal oldtimers van divers pluimage stond er in volle glorie te wachten op het startschot van de rondrit naar het Museum voor het Stedelijk Vervoer of het Trammuseum in Sint-Pieters-Woluwe.

De tocht van 150 km langs rustige en pittoreske wegen liep langs Saintes, Tubize, Kasteelbrakel, Waterloo, Groenendael, Hoeilaert, Oveijse, Jezus-Eik, Tervuren, St-Lambrechts-Woluwe, Kraainem, Ukkel, Beersel en St-Pieters-Leeuw om zo via het vertrekpunt uiteindelijk te belanden aan Café het t'schoentje in het centrum van Herne.  Daar konden de deelnemers na een bewogen rit in haast tropische temperaturen rustig genieten van een natje en een droogje.
 
Tijdens de middagpauze hadden de organisatoren gezorgd voor een ongewoon intermezzo voor het gezelschap. Met een tramstel van nagenoeg honderd jaar werden de deelnemers getrakteerd op een  historische trip doorheen de Brusselse binnenstad tot aan de Heizel en terug.
 
De organisatoren toonden zich meer dan tevreden over het verloop van de uitstap. “In sommige wagens was het wel enigszins puffen want airco is aan onze bolides niet besteed,” zei ondervoorzitter Luc Appelmans “maar als wij het voor het kiezen hebben dan toch liever een brandende zon eerder dan een typische Belgische regendag”.
 
De vijfjarige Oldtimervereniging telt intussen 118 leden en gaat er bij monde van voorzitter Freddy Demetser prat op dat zij in haar initiële doelstelling van “mensen bij elkaar te brengen die als eigenaar of als fan van prachtige roadsters gelijke belangen of interesses hebben en die dat met elkaar willen delen en er daarenboven enorm veel plezier aan willen beleven” met brio slagen.

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief