HERNE – Kaatst Kokejane zich naar 2 de Nationale ?

C21

HERNE – Kaatst Kokejane zich naar 2 de Nationale ?

Aankondiging_kaatsen_promotie_2de_nationale_-_deschuyffeleer
De Koninklijke Kleine Handbalspelers Kokejane met coach Geert Vandervelden. - Foto © Deschuyffeleer
 

Kaatsclub Kokejane met haar bijzonder jonge ploeg en met de ervaring van David Livis is zo pas 2de geëindigd in de reguliere competitie in 3de Nationale A na het ongenaakbare Isières. Als eerst gerangschikte Vlaamse ploeg in 3de Nationale mag de club van trainer-coach Geert Vandervelden wel de titel dragen van kampioen van Vlaanderen. Kokejane maakt zich nu op voor de dubbelconfrontatie met Laneffe, de kampioen in 3de Nationale B, in het kader van de play-offs voor promotie naar 2de Nationale.

De club van voorzitter Jacques Allebos eindigde de competitie op amper 3 punten van favorietenploeg Isières. De 3de in de eindrangschikking Wodecq ging zij wel vooraf met 11 punten. In de kruisfinaleronde ontmoet Kokejane het komend week-end Laneffe. Kokejane ontvangt Laneffe eerst thuis, zondag wordt dan de terugmatch in Laneffe gespeeld.
 
Door de wijkfeesten van ‘Kokejane leeft’ dienen David Livis en zijn teamgenoten voor de openingswedstrijd wel uit te wijken naar de prachtige doch nog slechts sporadisch gebruikte ballodroom van het naburige en voor de kaatswereld legendarische Tollembeek. “Door de onbeschikbaarheid van ons kaatsveld dienden wij noodgedwongen uit te kijken naar een andere locatie. Het werd uiteindelijk Tollembeek. Historisch betekent dit voor ons ook wel iets want toevallig diende de ploeg enige jaren terug voor haar finalewedstrijd voor de titel in 2de Nationale eveneens uit te wijken naar dezelfde locatie. Met gunstig gevolg overigens vermits de overwinning toen ook de promotie naar 1ste Nationale opleverde”, vertelt de trainer-coach.
 
Het bestuur en de ploeg van Kokejane geven alle trouwe supporters en ook de overige kaatsliefhebbers uit de streek dan ook graag afspraak op zaterdag 28 augustus om 15u op de ballodroom in Tollembeek. Ook roepen zij supporters en sympathisanten op zondag talrijk hun kaatsers in Laneffe te komen aanmoedigen.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief