HERNE - Senioren vertellen

C21

HERNE - Senioren vertellen

Dsc01498
 
Dsc01697
Dsc01695
Dsc01503

Onder het thema "Het verleden herleeft" wist de seniorenraad van Herne haar genodigden in het lokaal ’t Rond Vierkant een bijzondere aangename en gezellige namiddag aan te reiken.

Marcel Peremans, in een vorig leven bankbediende, onderwijzer, toneelacteur en -regisseur, bracht met zijn verhaaltjes, anekdotes en liedjes zijn toehoorders in een flashback terug naar “de tijd van toen”. Aan de bevestigende knikjes her en der kon men afleiden dat de vertelsels als waarheden werden aanzien.
 
De helden- en andere daden van menig dorpsfiguur van weleer werden heropgevist. Zo passeerden Rikes de Fakteur, Brurens, Wuttes, Tizze, Pirres, Romain Konijn, Lis Van Caron, Fontje Matroes, ’t hof van Joeskes en de staminé van Karewat de revue.
 
Met een drankje om alles door te spoelen werd de namiddag afgerond. Voorzitter Paul Peeters en zijn voltallig bestuur - ondervoorzitter Lisette Hofmans, secretaris-penningmeester Raoul d'Udekem d'Acoz, seniorenschepen Marie-Louise Devriese en administratief medewerkster Carine Van de Velde - maken zich nu al op voor de volgende organisatie. “Muziek van toen” vormt allicht het eerstkomend thema.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief