HERNE - Terug een geslaagd seniorenfeest

C21

HERNE - Terug een geslaagd seniorenfeest

Seniorennamiddag_2010__44_
Burgemeester Kris Poelaert en de seniorenraad Herne. - Foto's © Deschuyffeleer
 
Collage_herfelingen_en_herne-_deschuyffeleer
 
Collage_spk_-_deschuyffeleer
Zo zagen Herfelingen, Herne en St-Pieters-Kapelle er vroeger uit ... © Fotocollage Deschuyffeleer
 
Seniorennamiddag_2010__43_
 
Seniorennamiddag_2010__35_
 
Seniorennamiddag_2010__33_
 
Seniorennamiddag_2010__37_
 

Met meer dan 200 deelnemers was de gemeentelijke seniorennamiddag in het Bavo-centrum in Herfelingen andermaal een succes. De organisatie ging uit van het gemeentebestuur en van de seniorenraad. Het jaarlijks feest staat open voor alle 65-plussers uit groot Herne.

De senioren werden ontvangen met taart en koffie. Varkensgebraad met een groentenkrans en kroketjes gingen ook gezwind achter de kiezen. Henri Spider zorgde tussendoor met zijn Jukebox Oldies voor de fel gesmaakte animatie.
 
In zijn inleiding gaf burgemeester Poelaert ook tekst en uitleg over het feestprogramma van 800 jaar Herne. Tevens werd een tipje van de sluier gelicht over de in de maak zijnde gemeentekroniek. Zo werden een aantal oude foto’s uit de gemeente die alleszins in de kroniek zullen verwerkt worden geprojecteerd. Bij menigeen weekte dit meteen herinneringen  aan vroeger los.
 
De burgemeester promootte ook de deelname van Herne aan de provinciale wedstrijd ‘Kunst op Komst’ die toekomende week haar beslag krijgt op Radio 2. Voor het bekomen van het kunstbeeld Bunny dat een konijn voorstelt deed hij een oproep tot de aanwezigen om kennissen en vrienden eveneens uit te nodigen massaal voor het project te stemmen. Het kunstwerk zal ingeplant worden bij de Herfelingse Langoren onder de lindeboom aan home Zonnestraal nabij de kerk
 
De eerstkomende vergadering van de seniorenraad zal zich wel moeten beraden over de vervanging van bestuurslid Raoul d’Udekem d’Acoz die zich om gezondheidsredenen wenst terug te trekken. De overige bestuursleden zijn voorzitter Paul Peeters, ondervoorzitter Lisette Hofmans,administratief medewerkster Carine Van De Velde en de schepen voor seniorenbeleid Maurie-Louise Devriese.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief