HERNE - Kaatsers Kokejane op het gemeentehuis

C21

HERNE - Kaatsers Kokejane op het gemeentehuis

Khk_viering_promotie_van_iii_nr_ii__6_
Bestuur, spelers en sympathisanten KHK werden op het gemeentehuis ontvangen. - Foto's © Deschuyffeleer
 
Khk_viering_promotie_van_iii_nr_ii__9_
Florent VERSET, Nicolas DUPONT, Andy COUTEAUX, Jelle DEFRIJN, Bertrand BECQ, David LIVIS, Geert BOSMAN en coach Geert VANDERVELDEN - © Deschuyffeleer
 
Khk_viering_promotie_van_iii_nr_ii__11_
Voorzitter, coach en schepen van sport Lieven Vandenneucker
 
Khk_viering_promotie_van_iii_nr_ii__5_
Voorzitter Allebos en Eerste schepen Marc Bombaert - © Deschuyffeleer
 
Khk_viering_promotie_van_iii_nr_ii__1_
 

Het afgelopen seizoen eigenden de Kleine Handbalspelers Kokejane zich in Nationale III van de kaatscompetitie de titels toe van zowel kampioen van de entiteit Vlaanderen als van kampioen van België. De titeloverwinning en de promotie naar Nationale II werden door het gemeentebestuur terdege gewaardeerd. Bestuur, spelers en sympathisanten werden dan ook op het gemeentehuis uitgenodigd voor een  ontvangst.

Dat de kaatsclub van voorzitter Jacques Allebos zich dit seizoen flink wist te onderscheiden staat buiten kijf. De kaatsclub maakt zich dan ook stilaan op voor haar komend verblijf in Nationale II. “Kokejane blijft de eerder ingeslagen weg bewandelen. Zo weten wij haast de volledige kampioenenploeg te behouden. David Livis wordt  wel 7de man. Met de aanwinst van Geert Bosman uit Kokejane, tot nu speler bij Sirault, investeren wij opnieuw in een jonge talentrijke kaatser”, klinkt het uit de mond van de voorzitter.
 
“Het komend seizoen wordt onze spelers de mogelijkheid geboden om hun kaatscarrière duchtig uit te bouwen”, weet Geert Vandervelde, die nog minstens voor een jaar als trainer/coach het vertrouwen van het bestuur weet te genieten. “Kaatsen in Nationale II veronderstelt kaatsen met een betere techniek en met meer aandacht voor tactiek. Het vergt bovendien ook een grotere mentale inspanning. Het komend jaar zullen wij beslist tegenstrevers ontmoeten van een groter kaliber dan deze van het afgelopen jaar. Daarenboven zullen wij moeten afrekenen met spelers die stuk voor stuk beschikken over jaren ervaring”, aldus de immer realistisch ingestelde coach.
 
Voorzitter Allebos ziet de toekomst alleszins veelbelovend tegemoet. Samen met het voltallig bestuur vertrouwt hij volkomen op het talent, de inzet en de sportiviteit van zijn kaatsers. Ook gaat de voorzitter er van uit dat de spelers de achterban met de vele supporters, helpers en sponsors niet zullen teleurstellen.
 
Met een passend geschenk en een heildronk werd de ontvangst dan ook bezegeld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 okt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief