HERNE – De Marktrotters vieren feest

C21

HERNE – De Marktrotters vieren feest

Fotocollage_deschuyffeleer
Collage © Deschuyffeleer
 

De wandelclub ‘De Marktrotters’ organiseerde haar jaarlijkse clubfeest in de Egelantier met een uitgebreid feestmaal. Heel wat leden waren dan ook van de partij.

Voorzitter Jean-Marie Paduart dankte mede namens zijn bestuur de leden en alle overige medewerkers voor hun onoverdroten inzet tijdens het voorbije werkjaar. Uiteraard werden ook nog eens de erbarmelijke weersomstandigheden opgerakeld die de organisatie van de grootse Aktivia Nationale Wandeldag eind februari teisterden.
 
Het was secretaris Patrick Janssens die het indrukwekkend programma voor toekomend jaar mocht voorstellen. Zo zet de club 4 eigen organisaties op. Ook 6 binnenlandse busuitstappen, een wandelweekend op de Waddeneilanden en een tiendaagse reis naar Schotland vullen het kalenderjaar.
 
Ook de prijzen verbonden aan het intern regelmatigheidscriterium werden uitgereikt. Hier bleek al gauw dat de wandelsport evenzeer voor vrouwen als voor mannen openstaat. Zo mochten 27 vrouwelijke en 25 mannelijke stappers hun beloning in ontvangst komen nemen.
 
De feestavond werd afgesloten met muzikale animatie met een DJ. Hij zorgde er met nostalgische deuntjes voor dat de beentjes van de wandelaars tot laat in de nacht nu eens anders hun gang konden gaan.
 
Meer info over de wandelclub kan steeds via de secretaris op 054/58 70 22 of janssenspat@telenet.be.    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief