HERNE - Succesrijke nieuwjaarsreceptie

C21

HERNE - Succesrijke nieuwjaarsreceptie

Receptie_nieuwjaar__800_jaar_herne_-_deschuyffeleer__8_
Namens de gemeente mochten Sarah Copriau (cultuur), Anja Mertens (milieu), Carine Vandevelde (senioren) en Annelies Desmet (jeugd) alle aanwezigen 4 bonnetjes aanbieden - Foto's © Deschuyffeleer
 
Dsc00015
Herne 800 jaar - Receptie 1 januari 2011 - © Deschuyffeleer
 
Dsc00014
 
Dsc00016
 
Dsc00005
 

Als inzet van de viering van 800 jaar Herne waren alle  inwoners door het gemeentebestuur uitgenodigd op een grootse nieuwjaarsreceptie in openlucht op het dorpsplein aan het gemeentehuis. Een nieuwjaarsreceptie is steeds een gelegenheid om terug te blikken op het voorbije jaar en uit te kijken naar het komende. Samen werd er niet alleen geklonken op een gezond en voorspoedig 2011 maar werd het glas ook symbolisch geheven op de komende viering van 800 jaar Herne.

Namens de gemeente mochten Sarah Copriau (cultuur), Anja Mertens (milieu), Carine Vandevelde (senioren) en Annelies Desmet (jeugd) alle aanwezigen 4 bonnetjes aanbieden die stuk voor stuk konden ingeruild worden voor een frisdrank, een cava-, een porto- of een glühwijntje. Zo gingen niet minder dan 4000 bonnetjes met veel schwung over de toogbank.
Zowel burgemeester Kris Poelaert als het voltallige gemeentebestuur als de coaches en vertegenwoordigers van de verschillende werkgroepen zagen de talrijke opkomst als een veelbelovend startschot voor de succesrijke viering van het 800-jarig bestaan. Een viering waarvoor het bestuur rekent op de volle medewerking van iedereen en op elk niveau. Voor Herne wordt het feestjaar 2011 dan ook zeker een jaar van grote uitdagingen.
Wie de auto op stal liet en te voet of met de fiets naar de centrum kwam ontving een fluo-armband.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jan 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief