HERNE - Gezellig en geanimeerd nieuwjaarsdiner

C21

HERNE - Gezellig en geanimeerd nieuwjaarsdiner

Nieuwjaarsdiner_en_animatie_lbg_herne__jan_2011_-_deschuyffeleer__4_
Het bestuur met Jeannine Berckmans aan het roer samen met de provinciale delegatie - foto's © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsdiner_en_animatie_lbg_herne__jan_2011_-_deschuyffeleer__5_
René Slaets en Jean Festraets vanuit het provinciaal hoofdbestuur Vlaams-Brabant waren vergezeld van kersverse stafmedewerkster Lotte Dierkens - © Deschuyffeleer
 
Collage_show_henri_spider_lbg_herne_jan_2011_-_deschuyffeleer
De Vollezeelse showman Henri Spider samen met zijn begeleiders Michel Charmant en Ronny Duhau - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsdiner_en_animatie_lbg_herne__jan_2011_-_deschuyffeleer__13_
Henri Spider © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsdiner_en_animatie_lbg_herne__jan_2011_-_deschuyffeleer__11_
 
Nieuwjaarsdiner_en_animatie_lbg_herne__jan_2011_-_deschuyffeleer__7_
De plaatselijke Piet Huysentruyt oftewel kok Polydor Dauwe © Deschuyffeleer
 

De maandelijkse bijeenkomst van de Liberale bond van de Gepensioneerden (LBG) stond volledig in het teken van de jaarswisseling.  Met z’n 120 tekenden zij aanwezig in ’t Schoentje voor een feestelijke maaltijd doorspekt met muzikale intermezzo’s.  Een voortreffelijk georganiseerde namiddag waar voorzitter Jeannine Berckmans en haar team terecht fier op mogen zijn.

Ruim 30 jaar al staat de LBG iedere derde donderdag van de maand garant voor onthaal en ontspanning van zijn leden. Telkens ook een gelegenheid om het laatste klein en groot nieuws zowel uit de gemeentelijke als de familiale kring gemoedelijk  ter discussie op de tafel te gooien.  
In haar toespraak lag voorzitter Berckmans het accent op de nood aan nieuwe leden en bestuursleden. “We zijn een bond die vooruitgaan hoog in het vaandel draagt” sprak zij. “Vooruitgaan en groeien vergen dan ook goede funderingen om op te bouwen” . 
Net als de kerstbijeenkomst werd ook dit samenzijn een speciaal kleedje aangepast. Zo wist de plaatselijke Piet Huysentruyt oftewel kok Polydor Dauwe ook ditmaal het gezelschap met zijn varkenshaasjes voortreffelijk en aangenaam te verrassen. Voor het amusementsgehalte werd een beroep gedaan op de Vollezeelse showman Henri Spider.  Michel Charmant en Ronny Duhau stonden in voor zijn begeleiding. Herkenbare meezingers en dansmuziek  van vroeger en nu samen met een fris-ogend podium vervolledigden zo het succes van de gezellige en feestelijke ontmoeting.
Naast delegaties uit de buurgemeenten waren ook René Slaets en Jean Festraets vanuit het provinciaal hoofdbestuur Vlaams-Brabant aanwezig. Zij waren vergezeld van de kersverse stafmedewerkster Lotte Dierkens. Lotte zal in de toekomst de lokale bonden met raad en daad bijstaan in het kader van de organisatie van hun culturele en andere activiteiten.
Nu zondag 23 januari staat de LBG opnieuw paraat voor een volgende activiteit. Om 14 u vertrekt een autocar van uit het Centrum naar het Brussels Volkstejoeter voor een voorstelling van Duideduidui, een knotsgekke komedie in sappig Brussels. Bijkomende info bij Camille Vierendeels op 02/396 05 46 of bij Jeannine en Jacques Borgenon-Berckmans op 02/396 08 28.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief