HERNE - Succesrijk tornooi voor Shinshutsu

C21

HERNE - Succesrijk tornooi voor Shinshutsu

Gerd_van_hecke_in_actie_witte_keikogi
Gerd Van Hecke in actie Witte keikogi - Foto KOS
 
Walter_maes_in_actie_2__witte_keikogi
Walter Maes in Actie Witte keikogi - Foto KOS
 
Xander_maes_in_actie_2__gele_gorde_
Xander Maes in actie - Foto KOS
 

De eerste deelname van Shinshutsu Herne aan een Ju-Jutsu tornooi is een succes geworden. In Erpe Mere namen 5 leden de uitdaging aan om zich te meten in een Ground-Fight “Iedereen heeft letterlijk en figuurlijk zijn beste beentje voorgezet en we zijn uitermate tevreden met de behaalde resultaten” zegt trainer Walter Maes.

“Een Ground-Fight is een heel specifiek onderdeel van onze discipline waarin het de bedoeling is de tegenstrever tot opgave te dwingen door gebruik te maken van klem- en wurgtechnieken” verduidelijkt de trainer-coach.
Bij de jeugd traden Jorrit, Xander en Line aan. Zowel Xander als Line kwamen heel dicht bij de bronzen medaille. Deze werd hen pas in de laatste kamp, net voor de neus weggekaapt.
Bij de senioren waren Gert en Walter aan zet. Gert Van Hecke won zijn eerste kamp vlot en verloor maar nipt de tweede. Finaal eindigde hij op een mooie tweede plaats en mocht zo aanspraak maken op de zilveren medaille.  Walter Maes  verloor de eerste kamp op beslissing van de scheidsrechters, maar haalde de 2de kamp vlot binnen en eindigde uiteindelijk op een 3de plaats. Hij kreeg een bronzen medaille mee naar huis.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief