HERNE - Adventure day in Oudenaarde

C21

HERNE - Adventure day in Oudenaarde

Tmp00005
Robert Rotsaert als begeleider naar de 13de regionale Adventure Day in Oudenaarde. - Foto's © Robert Rotsaert
 
Tmp00001
Foto's © Robert Rotsaert
 
Tmp00003
Foto's © Robert Rotsaert
 

De sportregio's Pajottenland en Zuid-West Rand  beleefden vandaag een meer dan geslaagde regionale avonturendag. Vanuit Herne namen zo’n 15 sportievelingen deel aan deze 13de editie. De plaats van afspraak was dit jaar de vijvers De Donk in Oudenaarde. Voor de gelegenheid kregen zij de medewerking en assistentie van de sportmonitoren van ‘The Outsider’.

Een  50-tal meisjes en jongens van 13 tot 18 jaar beleefden zo een fijne dag. Allen waren laaiend enthousiast over de  verschillende aangeboden sportmogelijkheden. Zo stonden muurklimmen, kajakken, touwenpistes, een speleobox, een tarzantocht en een moerasparcours op het programma.
Robert Rotsaert, de ondervoorzitter van de sportraad en tevens lid van de werkgroep sportregio Pajottenland, was uiteraard ook terug van de partij. Als begeleider was het dan ook zijn hoofdtaak orde op zaken houden en de jonge bende enigszins een beetje in te tomen.
“Eind goed al goed”, geeft Robert moe maar tevreden mee. “Geen incidenten, geen zeurpieten en ook geen verwondingen. Het werd dan ook een fijne sportieve dag voor zowel de deelnemers als de begeleiders”.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2011
Godelieve Deschuyffeleer
Robert Rotsaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief