Paasstage van Badmintonclub HERNE

C21

Paasstage van Badmintonclub HERNE

Bch_paasstage_2011___1_
...trainer Benjamin Braem en zijn monitoren Ewart Truyens en Jasper Kuiper in de sportzaal de Hernekouter druk in de weer met hun 38 jonge sportievelingen - Foto's © Deschuyffeleer
 
Bch_paasstage_2011___6_
Ewart Truyens en Jasper Kuiper aan het werk .... © Deschuyffeleer
 
Bch_paasstage_2011___8_
...klein maar dapper - © Deschuyffeleer
 

Badmintonclub Herne mag terugblikken op een geslaagde stageweek. Van maandag tot vrijdag waren trainer Benjamin Braem en zijn monitoren Ewart Truyens en Jasper Kuiper in de sportzaal de Hernekouter druk in de weer met hun 38 jonge sportievelingen.

De hoofdbezigheid van de meerdaagse activiteit was uiteraard het badminton. Deze snelle racket-sport vergt niet alleen een goede conditie maar ook veel tactisch inzicht. Naast het badminton mochten de jongens en meisjes ook  proeven van andere sportdisciplines zoals rugby zonder contact, touwspringen, basketbal, voetbal, unihockey, frisbee en nog meer.
Voor de badmintonstages stoelt BCH reeds op 15 jaar ervaring. Alle kinderen ongeacht hun niveau of leeftijd kregen dan ook de kans heel intens met het badminton bezig te zijn. “Wij hebben er voor gezorgd dat iedereen, van klein tot groot,  zijn gading kon vinden. Dat badminton een sport is voor iedereen dat willen wij absoluut aan onze jonge stagiairs meegeven”.
Op zaterdag  4 juni van 9 tot 12u is het terug BCH-jeugd/oudertornooi in de Hernekouter. Het is de bedoeling dat dan alle jeugdspelers, zowel de beginnelingen als die met jaren ervaring, een speel-partner zoeken in hun familiekring.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief