HERNE - 36ste editie van de jaarlijkse scholenloop

C21

HERNE - 36ste editie van de jaarlijkse scholenloop

Scholenloop_2011__4_
Een ruime delegatie van De Regenboog - Foto's © Deschuyffeleer
 
Scholenloop_2011__32_
Enthousiaste deelnemers van De Bloesem - © Deschuyffeleer
 
123
 
456
 
789
 
10_11_12
 
Scholenloop_2011__11_
© Deschuyffeleer
 

Onder een heel spaarzaam zonnetje en een fel uit de kluiten gewassen stofwolk  liepen de leerlingen van de basisscholen De Regenboog en De Bloesem zich  voor de 36ste editie van de jaarlijkse scholenloop aan het sportcomplex Hernekouter figuurlijk de longen uit het lijf. Jammer genoeg kon geen gezamenlijke datum in de maand mei vastgelegd worden, waardoor de leerlingen van de twee vestigingen van het GOB De Markevallei morgen aan de beurt.

Alhoewel De Regenboog bij de start telkens numeriek benadeeld uitkwam tegenover de twee vestigingen van De Bloesem werd het toch telkens een spannende strijd voor een ereplaats op het podium.
 
De sportieve meute werd ingedeeld in jongens en meisjes en tevens volgens leeftijdsgroep. Naargelang de groep kregen de deelnemers een parcours van 400, 600 en 800 m voorgeschoteld. Voorloper van dienst was Jean-Luc Deherder.
 
De coördinatie berustte in de handen van scholenverantwoordelijke Jan Van Diest van AC Pajottenland. Dat de gemeente Herne sportievelingen een hart onder de riem wil steken staat buiten kijf. Ieder jongeling mocht dan ook na de inspanning aanschuiven voor een drankje fris en een smakelijke appel.
 
Niet alle deelnemers behaalden een medaille maar allen genoten steevast van de gezellige en sportieve sfeer rond de activiteit.  
 
Stonden bovenaan op het podium : Fleur Raes, Remko Dieudonné, Helene Michiels, Remi Silvert, Tine Galmart, Louis Stradiot, Monan Michiels, Nathan Bosserez, Emma Poelaert, Guillaume Grisé, Lotte Alaerts en Florent Jacobs.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief