HERNE - Pasfoto’s maken kan voortaan in het gemeentehuis

C21

HERNE - Pasfoto’s maken kan voortaan in het gemeentehuis

Nieuwe_fotocabine_gemeentehuis_herne_-_deschuyffeleer__6_
Milieubeambte Anja Mertens geeft het voorbeeld - Foto's © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_fotocabine_gemeentehuis_herne_-_deschuyffeleer__1_
© Deschuyffeleer
 

Voortaan krijgt de VDAB-jobcomputer in de inkom van het gemeentehuis er het gezelschap bij van een digitale fotocabine bij. Hiermee verhelpt het gemeentebestuur  gedeeltelijk  de administratieve rompslomp voor het bekomen van officiële documenten zoals een identiteitskaart, een paspoort en een rijbewijs.

Nu de digitale camera niet meer weg te denken is uit ons dagdagelijks bestaan, is de opkomst van defotokiosk dan ook makkelijk te vatten. Een aantal fabrikanten heeft op deze nieuwe trend  al ingespeeld door een volledig digitale en met kwaliteitswaarborg  pasfotoautomaat op de markt te brengen.
 
Ook Prontophot, een bedrijf uit Vorst, heeft zo’n geoptimaliseerde fotocabine in zijn gamma die het uitleent aan onder meer openbare besturen. Zo levert de pasfotoautomaat voor 5 euro foto’s die voldoen aan de wettelijke  normen en derhalve geschikt voor officiële documenten.
 
De automaat is eenvoudig te bedienen en levert hoogwaardige afdrukken. Voor 5 euro worden 3 foto's gemaakt. De gebruiker kiest dan de foto die zijn voorkeur geniet en laat deze afdrukken in 5 exemplaren.  De automaat is toegankelijk  tijdens  de openingsuren van het gemeentehuis. Dit is alle werkdagen van  8u30 tot 12u en bijkomend op dinsdagavond van 18 tot 20u en zaterdagvoormiddag van 9 tot 11u30.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief