HERNE – Ganzengroep A3 schittert op karaoke

C21

HERNE – Ganzengroep A3 schittert op karaoke

Ganzen_18_juni_-_deschuyffeleer__4_
Familie Ganzenpas - © Deschuyffeleer
 
Ganzen_18_juni_-_deschuyffeleer__5_
 
Ganzen_18_juni_-_deschuyffeleer__19_
 
Ganzen_18_juni_-_deschuyffeleer__23_
 
Ganzen_18_juni_-_deschuyffeleer__29_
 

Oef ! Het hek is van de dam. De nieuwe ganzengroep A3 met Anaïs, Aster en Astrid zetten een gave prestatie neer op de druk bijgewoonde karaoke-avond in het Terlindenhof bij Sofie. Niet alleen eindigden de drie nieuwe showbizzsterren op de tweede plaats met hun nummer ‘Oma’s aan de top’, maar zij gingen ook aan de haal met de publieksprijs. Papa Dieter wist met zijn geluk geen blijf en bracht meteen snaterend de ganse familie, ook deze in Canada, op de hoogte van de goede afloop.

Eerder in de week was de familie Ganzenpas ook afgezakt naar de jaarmarkt in Herne. In de drukte had mama Fien de ganse dag moeite om haar kroost bij zich te houden. Aan de stand van de fanfare de Gare Broeders was Armani de ster. Met zijn speelgoedgitaar mocht hij met het gelegenheidsmini-orkest en zanger Lieven Gandenneucker mee op het podium.
 
De ganse familie kan haar aandacht nu toespitsen op de doop. Alle uitnodigingen werden inmiddels her en der in Europa en ook in Canada verspreid. Het zal toekomende week dan ook drummen worden op het dak van de kerk van Herfelingen.
 
Niet zonder enige trots zien mama Fien en papa Dieter dat hun vier telgen het bijzonder goed stellen en flink uit de kluiten wassen. Nu zij haast twee maanden oud zijn krijgen de gansjes stilaan maar zeker meer en meer de allures van echte ganzen. Nog altijd het plots verdwijnen van hun tweede broertje indachtig, zorgen zij er steeds voor dicht onder de beschermende vleugels van hun ouders te blijven. Het gevaar loert immers overal.
 
Met het nieuwe schooljaar voor de boeg begint nu voor de ouders ook de zoektocht naar een gepaste school voor hun kleintjes. Daar zij allen van plan zijn mettertijd naar Canada terug te keren wordt uitgekeken naar een school waar ook een aardig mondje Frans en Engels wordt aangeleerd.
 
Om de conditie voor de lange overtocht naar hun heimat aan te zwengelen heeft de ganse familie zich ook reeds bij de gemeentelijke sportdienst aangemeld. Voor deelname aan de sessie ‘start to run’ op het domein Ter Rijst met gangmaker Jean-Luc Deherder kwamen zij net iets te laat.    
 
       
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief