HERNE - Veel fun en dance in de Hernekouter

C21

HERNE - Veel fun en dance in de Hernekouter

Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__89_
De 11de zomerse dansstage van Fundance in de sporthal de Hernekouter werd andermaal een geslaagde onderneming - Foto's Deschuyffeleer
 
Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__5_
 
Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__32_
 
Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__43_
 
Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__49_
 
Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__59_
 
Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__64_
 
Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__104_
 
Fundance_afsluiter_2011_-_deschuyffeleer__112_
Zumbajammer Anne Herickx en haar team: Sandra, Rani, Charlotte, Ulrike, Tessa en Marijke - © Deschuyffeleer
 

De 11de zomerse dansstage van Fundance in de sporthal de Hernekouter werd andermaal een geslaagde onderneming. Eens te meer werden danskwaliteit en dansplezier perfect aan elkaar gekoppeld. Voor de 55 deelnemers van 6 tot 18 jaar en meer werd een 5-daagse stage uitgezet. Voor de Kiddies of de kleuters daarentegen werd het een 3-daagse bereleuk topevenement.

Het aanhoudend succes van de stage ligt zowel voor de deelnemers als voor de lesgevers in het afwegen van een juiste combinatie waarvan spel, sport, bewegen, knutselen, amusement en dans de bepalende ingrediënten zijn. “Ook staan de inzet, het professionalisme en de passie van mijn 6 collega-lesgevers mee garant voor het succes”, stelt initiatiefneemster en zumba jammer Anne Herickx. “Samen trachten wij onze dansers ertoe te brengen echt plezier te beleven in het dansen. Natuurlijk komt het leren dansen op de eerste plaats maar de sfeer waarin dit gebeurt in zeker niet minder belangrijk”.
 
“Ook de accommodatie van de Hernekouter is mede een absolute troef voor het welslagen van de activiteit”, aldus nog Anne. “Het sportcomplex biedt de mogelijkheid om kwaliteitsvolle danslessen aan te bieden die dan verder kunnen doorspekt worden met voldoende andere ontspannings- en knutselmogelijkheden”.
 
De laatste stagedag werd afgesloten met een spetterende vertoning voor ouders, familie, vrienden en supporters.
 
Vanaf maandag 5 september staan Anne Herickx en haar ploeg opnieuw paraat. Dan start onder hun leiding ook in de Hernekouter het nieuwe dansjaar voor de jeugdgroepen. “Momenteel zijn de fitness- en danswereld laaiend enthousiast over de Zumbarage”, geeft Anne nog graag mee. “Zumba is een conditiegerichte dansles op Latin, salsa, mamba of raggatonmoves waarin opzwepende Latin-Braziliaanse en Afrikaanse beats elkaar afwisselen. Zumba is plezant en eenvoudig. Voorafgaande danservaring is niet vereist. Door de intensiteit van de lessen kunnen de deelnemers iedere les zeker een pak calorietjes laten opbranden. Ook zumba voor kids is een aanrader”. Voor meer info en lesuren zie www.fundance.be .
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief