HERNE - Met Sint-Pieters-Herleving van stad tot stad

C21

HERNE - Met Sint-Pieters-Herleving van stad tot stad

Zomerconcer_sp_herlerving_2011___deschuyffeleer__3_
Met Sint-Pieters-Herleving van stad tot stad. Het dirigeerstokje lag in de handen van Pascal Bosmans - Foto's © Deschuyffeleer
 
Zomerconcer_sp_herlerving_2011___deschuyffeleer__5_
 
Zomerconcer_sp_herlerving_2011___deschuyffeleer__13_
 
Zomerconcer_sp_herlerving_2011___deschuyffeleer__19_
 
Zomerconcer_sp_herlerving_2011___deschuyffeleer__27_
Hier brachten Maxim (klarinet) , Remke (sax) en Jorre (trompet) Pokerface van Lady Gaga op een meer dan voltreffelijke manier - © Deschuyffeleer
 

Voor haar jaarlijks zomerconcert nam de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters Herleving haar talrijke toeschouwers mee voor een muzikale citytrip doorheen onder meer Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Zweden. Het muzikaal gebeuren ging door in de polyvalente feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle en het dirigeerstokje lag in de handen van Pascal Bosmans.

Zo liet de fanfare zich muzikaal inspireren door Gilbert Bécaud in Parijs, Johan Strauss in Wenen en Abba in Stockholm Ook trakteerde de 15-jarige Amy Bosmans het publiek op een felgesmaakte sax alto-solo. Met Spanisch dance van Carl Wittrock stond meteen ook Spanje in de kijker. In het tweede gedeelte van het spektakel verbaasde ook de jonge Michaël Janquart. Op zijn bugel bracht hij op een meesterlijk manier Is it to late van Rom Gimore. 
 
Tussen twee steden in liet ook het instaporkest van de fanfare eveneens van zich horen. Hier brachten Maxim (klarinet) , Remke (sax) en Jorre (trompet) Pokerface van Lady Gaga op een meer dan voltreffelijke manier.
 
Het avondvullend programma sloot af met een medley van Belgische eurosongnummers.Op 25 november is het voor Sint-Pieters-Herleving terug een belangrijke dag, dan wordt Sint-Cecilia gevierd.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief