HERNE - Stationsstraat schenkt opbrengst straatfeest aan het OCMW

C21

HERNE - Stationsstraat schenkt opbrengst straatfeest aan het OCMW

4
Straatfeest Stationsstraat vatbaar voor herhaling - Foto's ingezonden
 
3
Het organiserend comité onder de leiding van Johan Verckens (recto) - Foto ingezonden
2
Het organiserend comité onder de leiding van Johan Verckens (verso) - Foto ingezonden
1
De dames en heren van 't Muziek - Foto ingezonden
 

Voor hun eerste buurt- en straatfeest tekenden de bewoners van de Stationsstraat massaal in. Nagenoeg 80 vrolijke zielen genoten dan ook met volle teugen van een aangename kennismaking, een maxi-portie zuiderse paella, een flinke dosis muziek en hoe kan het ook anders van een paar uurtjes leute en plezier. Initiatiefnemer van dit alles is Johan Verckens die samen met een paar buren het voornemen en het concept de wereld inzond.

Gezien de Stationsstraat met inbegrip van het café Bij Latjes, dat overigens in geval van slecht weer zou ingestaan hebben voor de noodopvang, ook de thuishaven is van Guido Cornet, de voorzitter van de harmonie ’t Muziek, kon het niet anders dan dat een flink uit de kluiten gewassen delegatie van deze muziekmaatschappij instond voor de muzikale omlijsting.
 
Dat ze in de Stationsstraat geen gebrek hebben aan fantasie is duidelijk. Zo werden de genodigden thuis afgehaald. Hierbij  waren de dames en heren van ’t Muziek  en een  tractor met in zijn kielzog een kar dienstdoend als toog dan ook fameuze blikvangers.
 
Na afloop van het ‘feestje’ waren de organisatoren meer dan in hun nopjes. “Vatbaar voor herhaling volgend jaar”, was dan ook de algemene galm. Opmerkelijk aan het ganse gebeuren is dan ook weer dat de eventuele financiële opbrengst wordt doorgestort aan het OCMW. “Gezien het succes kunnen wij nu al zeker zijn dat de organisatie zeker niet verlieslatend is geweest”, klinkt het bij Johan. “Wij zijn er dan ook bijzonder fier op dat ons plezier daarenboven nog kan bijdragen tot het welzijn van een paar minderbedeelden uit de gemeente”.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief