EDINGEN / HERNE - Omleidingen naar Hernes en Ninoves

C21

EDINGEN / HERNE - Omleidingen naar Hernes en Ninoves

Omleiding_naar_hernes_en_ninoves_-_deschuyffeleer__2_
© Deschuyffeleer
 
Omleiding_naar_hernes_en_ninoves_-_deschuyffeleer__1_
© Deschuyffeleer
 
Omleiding_naar_hernes_en_ninoves_-_deschuyffeleer__6_
© Deschuyffeleer
 

Wie de laatste dagen in Edingen de buurt van de Sint-Jozef-  en de Sint-Christoffelvest aandeed zijn de fonkelnieuwe omleidingsborden naar HerneS en NinoveS allicht opgevallen.

Dat voor de  geplande  wegeniswerken aan het kruispunt van de N7 (Halle-Doornik) en de N255 (Ninove-Edingen), in de volksmond beter gekend als het kruispunt aan Dictus en Glace Mauricette,  het doorgaand verkeer richting Mons, Tournai en Ninove via het Vlaamse Herne dient om te rijden lijkt logisch. Maar dat de signalering zo slordig omspringt met de benamingen en zodoende leidt naar onbekende bestemmingen, daar hebben noch de buurtbewoners, noch de permanentie van de brandweer, noch burgemeester Poelaert  enige uitleg voor.
Dat deze merkwaardige borden op Herns grondgebied (Gainestraat en Edingsesteenweg) werden geplaatst zonder enige melding, toelating of inspraak roept bij het gemeentebestuur van Herne alleszins ook vragen op. Burgemeester Poelaert neemt zich dan ook voor hieromtrent maandag contact op te nemen met het stadsbestuur van Edingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief