HERNE – DSH breidt uit met strijkpunt

C21

HERNE – DSH breidt uit met strijkpunt

Aankondiging_strijkpunt_herne

Diensten Service Herne, kortweg DSH, breidt vanaf Nieuwjaar zijn dienstverlening nu ook uit met een strijkpunt. Zo wordt tegemoetgekomen aan de wens van vele jonge gezinnen om hun strijkwerk uit te besteden aan een officiële strijkdienst in eigen streek.

 
Het nieuw strijkpunt is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het station. “Dit biedt vooral voordelen”, zegt Kris Degroote, de voorzitter van de Raad van Bestuur. “Vele klanten kunnen zo hun was immers inleveren en afhalen op weg naar en van het station”. Het personeel zal zich ook inlaten met klein herstelwerk.
 
Er wordt betaald met dienstencheques momenteel nog met een waarde van 7,5 euro, wat na de fiscale aftrek neerkomt op 5,25 euro per uur.
 
Het strijkpunt is gelegen aan de Stationsstraat 53, alwaar vanaf Nieuwjaar ook de burelen van DSH zullen gevestigd zijn.
 
DSH biedt sinds een drietal jaren gezinnen in de gemeente huishoudelijke hulp aan. Het werd opgericht in de schoot van het Plaatselijk Werkgelegenheids Agentschap (PWA) en stelt inmiddels een dertigtal medewerkers tewerk. Momenteel maken reeds nagenoeg 200 gezinnen wekelijks gebruik van de dienstverlening.
 
Overigens is DSH nog dringend op zoek naar poetshulpen.
 
Meer info alsnog op 02/397 11 62 of dsh@herne.be .
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief