HERNE - Bed en breakfast in De Regenboog

C21

HERNE - Bed en breakfast in De Regenboog

Dsc02163
 
Dsc02158
 
Dscn0879
 

De negen laatstejaars van de gemeentelijke basisschool De Regenboog uit Herfelingen vierden hun afzwaai van het basisonderwijs. Vrijdagavond maakten zij gepakt en gezakt hun opwachting om samen met directrice Reni Thienpondt en juffrouw Cindy de avond en de nacht op school door te brengen.

“Een avond zonder computerspelletjes en zonder TV was voor de meesten al een belevenis op zich” aldus de directrice  “Verder werd menige belevenis uit de voorbije schooljaren opgerakeld en werd er met volle teugen genoten van de klassieke gezelschapspelletjes”.
 
Of iedereen op zaterdagmorgen kwik en fit aan de ontbijttafel verscheen is dan weer een ander verhaal 
Dat deze nacht sporen naliet was al te duidelijk “Gelukkig moeten wij deze bende slechts voor één nacht in toom houden” versprak juffrouw Cindy zich.
 
Aan de ontbijttafel mochten trouwens ook de ouders, het oudercomité en het gemeentebestuur aanschuiven.
 
De afzwaaiers Fran, Jana, Xenia, Kasper, Jordy, Jari, Louis, Wietze en Toon gaven aan dat het merendeel onder hen in het vooruitzicht stelt volgend jaar naar Halle te gaan studeren. Voor een minderheid komt Lennik in aanmerking. Verder konden wij ook noteren dat drie onder hen nog geen idee hadden over hun toekomstige beroepskeuzes. Voor de overige zes liggen archeoloog, dierenverzorger, voetballer, binnenhuisarchitect, kleuterleidster en dierenarts in het verschiet.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief