HERNE - Ontspanningsnamiddag met John Horton

C21

HERNE - Ontspanningsnamiddag met John Horton

Ontspanningsnamiddag_ocmw_april_2012__4_
Carina Ricour samen met de OCMW-poetsvrouwen en verzorgenden - Foto's © Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_april_2012__7_
Burgemeester Kris Poelaert, voorzitter Carina Ricour, secretaris Patrick Sergooris en de OCMW-raadsleden - © Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_april_2012__8_
De maatschappelijke werkers Greet, Els, Anita, Nadine, Annick en twee stagiares Shana en Karlien - © Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_april_2012__12_
Simonne Depelseneer: zij werd vandaag 87 jaar - © Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_april_2012__14_
John Horton met succesnummers uit de jaren '60 en '70 - © Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_april_2012__21_
© Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_april_2012__43_
Niet minder dan 144 klanten gingen in op de uitnodiging van het OCMW om samen met de Thuisdiensten een aangename ontspanningsnamiddag te beleven - © Deschuyffeleer
 

Niet minder dan 144 klanten gingen in op de uitnodiging van het OCMW om samen met de Thuisdiensten een aangename ontspanningsnamiddag te beleven. In het Bavocentrum in Herfelingen werden zij vergast op taart en koffie. Voor het showgedeelte werd een beroep gedaan op John Horton die met zijn gouden oldies bij het publiek heel wat herinneringen wist op te rakelen. Hij werd begeleid door Freddy Danau, ook een muzikaal product van eigen bodem.

“Zo lang mogelijk in het thuismilieu verzorgd worden is een wens die dankzij de Thuisdiensten van het OCMW voor velen mogelijk wordt gemaakt”, gaf OCMW-voorzitter Carina Ricour de aanwezigen mee. “In de schoot van het OCMW staan dagdagelijks een gans team helpers klaar om bij te springen waar het moet. Alle behoeftigen kunnen dan ook gebruik maken van de hulp van de poetsdienst, de dienst gezinszorg, de klusjesdienst, de dienst warme maaltijden, de dienst toestellen voor personenalarm, de vrijwilligershulp van de mindermobielencentrale en de benjamin onder de diensten het dorpsrestaurant”.
Voor hen die van cijfers houden kon de voorzitter meedelen dat vorig jaar de chauffeurs van de mindermobielencentrale goed waren voor 25.000 km, dat via de OCMW-dienst niet minder dan 8000 warme maaltijden werden bedeeld en dat 100 mantelzorgers genieten van een supplementaire gemeentelijke financiële ondersteuning.
Onder de talrijke aanwezigen was ook Simonne Depelseneer, de moeder van dokter Raveydts. Net vandaag mocht deze kranige dame 87 kaarsjes uitblazen. Zij werd dan ook bedacht met een bloempje.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief