HERNE - LBG met nieuw bestuur

C21

HERNE - LBG met nieuw bestuur

Ep_groep_lbg
Zopas verkoos de Liberale Bond van de Gepensioneerden (LBG) een nieuw bestuur - Foto's © Deschuyffeleer
 
Lbg_pasen_en_nieuw_bestuur__4_
Het bestuur dankte heel speciaal de 78-jarige Jeannine Desmecht © Deschuyffeleer
 
Lbg_pasen_en_nieuw_bestuur__8_
Geen Pasen zonder paaseitjes - © Deschuyffeleer
 
Lbg_pasen_en_nieuw_bestuur__3_
Ook een kaartje leggen behoort tot de mogelijkheden - © Deschuyffeleer
 

Zopas verkoos de Liberale Bond van de Gepensioneerden (LBG) een nieuw bestuur. Om alles verder in goede banen te leiden kan voorzitster Berckmans voortaan rekenen op een actief bestuur met ondervoorzitter Camille Vierendeels, secretaris Jacques Borgenon en kersverse penningmeester Alphonse Michiels als rechtstreekse medewerkers. Deze kern krijgt bovenop de ruggensteun van Leona Cromphout, Polydoor Dauwe, Annie Driesman, Annette Prové, Clara Servranckx, Julienne Van Parys, Agnes Vandenschiek en nieuwkomer in het rijtje Linda Komnata.

Het bestuur dankte heel speciaal de 78-jarige Jeannine Desmecht die de fakkel van penningmeester doorgeeft aan Alphonse Michiels. “We zijn Jeannine heel dankbaar omdat zij altijd gezorgd heeft voor een uitstekend beheer van onze centjes”, aldus voorzitter Jeannine Berckmans.
 
Ruim 30 jaar al staat de Liberale Bond van Gepensioneerden iedere derde donderdag van de maand garant voor onthaal, ontspanning en informatie van zijn leden. De grondlegger van dit alles was destijds wijlen Jacques Reygaerts. De werking van de bond is doorheen de jaren dan ook een gevestigde waarde geworden in het landschap van het gemeentelijk socio-cultureel leven.
 
De maandelijkse vergaderingen in de Liberale Harmonie worden trouw bijgewoond door een zeventig senioren. Gezellig tafelen mag dan ook geenszins ontbreken. Na het maal behoort een gezellige babbel steeds tot de geplogenheden. Ook maken sommigen van de gelegenheid gebruik om een kaartje te leggen.
 
LBG geeft nu afspraak op zondag 22 april voor zijn eetfestijn ten voordele van zijn sociale activiteiten. Iedereen is van harte welkom in de Liberale Harmonie vanaf 11u30.  
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief