HERNE – Met Belgerinkel naar de Winkel

C21

HERNE – Met Belgerinkel naar de Winkel

Img_1811
Foto © Deschuyffeleer
 

Fietsen is helemaal terug van nooit weggeweest. Zo neemt ook Herne dit jaar opnieuw deel aan de actie Met belgerinkel naar de Winkel, de grootste fietspromotiecampagne in Vlaanderen uitgaande van de Bond Beter Leefmilieu, UNIZO, CM en 200 Vlaamse gemeenten. De campagne dompelt zich dit jaar overigens onder in nostalgie met per gemeente een hoofdwinnaar van een prachtige retro-fiets van Achielle.

Wie van 5 mei tot 9 juni boodschappen verricht met de fiets krijgt in iedere deelnemende winkel een stempel op de spaarkaart. Uitsluitend volle spaarkaarten komen in aanmerking voor de hoofdprijs. Mits een opleg van 17 euro en minstens 7 stempels op een kaart kunnen de deelnemers zich een rieten fietsmandje aanschaffen. Ook dit mandje heeft een retro-touche door de aanwezigheid van een aangepast motiefje van Who’s That Girl, een hip Belgisch retro-kledingmerk.
 
De fietsen van Achielle zijn stuk voor stuk prachtige retro modellen, maar wel met de nieuwste technologische snufjes zoals ingebouwde versnellingen om het fietsen zo aangenaam mogelijk te maken. Dit Vlaams merk van retrofietsen maakt zelfs furore tot in Amerika waar de New Yorkse jetset met onder meer Sex & The City-actrice Sarah Jessica Parker er zich graag laten mee opmerken.
 
De kopers van een fiets op de Eerste Tweedehandsfietsenmarkt op zondag 13 mei tijdens de Familiesportdag aan de sporthal ontvangen op hun Belgerinkel-spaarkaart alleszins een extra stempel.

Meer info op het gemeentehuis op 02/397 11 69 of via carine.vandevelde@herne.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief