HERNE - Seniorenraad wil geletterdheid verhogen

C21

HERNE - Seniorenraad wil geletterdheid verhogen

Aankondiging
 
In samenwerking met het Centrum voor Basiseducatie organiseert de seniorenraad in het Dominicanessenklooster op donderdag 6 september om 14u een info- en vertelnamiddag rond het verhogen van de geletterdheid. Hier kan dan kennis worden opgedaan nopens het uitgebreid gamma cursussen en lessenreeksen. De verschillende workshops maken dat de kandidaat-lesnemer zich een idee kan vormen van de inhoud en het niveau van de geplande cursussen.
 
Bij het Centrum van Basiseducatie kunnen volwassenen met een beperkte of onafgewerkte schoolloopbaan hun basisvaardigheden op vlak van taal, rekenen, ICT en algemene vorming versterken.
 
Eén op 7 Vlamingen is laaggeletterd. Voor hen zijn lezen en schrijven eerder een opgave dan een plezier. Bij een hapje en een drankje vertellen ambassadeurs over hun leerervaringen, hun verleden, waarom zij de kans grepen beter te leren lezen, rekenen en schrijven en hoe het Centrum voor Basiseducatie alles in het werkt stelt om deze broodnodige ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief