HERNE – Oldtimertocht met De Retro-vrienden

C21

HERNE – Oldtimertocht met De Retro-vrienden

Aankondiging__retrovrienden
© Deschuyffeleer
 

De oldtimerclub De Retro-vrienden organiseert op zondag 9 september haar eerste oldtimertocht ‘Ons rit’ tussen haar twee clublokalen. Er wordt samengekomen om 9u aan het Oost-Vlaamse clublokaal in Berlare om omstreeks 17u30 het Vlaams-Brabantse clubhouse in feestzaal-restaurant De Egelantier in het centrum van Herne te bereiken. Momenteel mocht de club van voorzitter Luc Appelmans reeds meer dan 40 inschrijvingen optekenen.

De onlangs opgerichte club is zowel in de Denderstreek als in het Pajottenland actief. Als open, dynamische vereniging wil zij een waardevolle oldtimer-invulling geven aan de vrije tijd van haar leden. Ook mensen met nog een oud voertuig ergens in een garage of in een schuur zijn ook steeds welkom in de club voor vrijblijvend advies.

In de zomermaanden pakken de Retro-vrienden overigens iedere derde vrijdagavond van de maand ook uit met een beurs voor oldtimerliefhebbers in het centrum van de gemeente. Meer info over de tocht en over de club op www.deretrovrienden.be of op 0496/52 08 34.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief