HERNE - Bavocentrum te klein voor seniorenfeest

C21

HERNE - Bavocentrum te klein voor seniorenfeest

Seniorenfeest_bavo_2012___44_
Het seniorenfeest in het Bavocentrum in Herfelingen draaide ook dit jaar uit op een groot succes.... Foto's © Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_bavo_2012___4_
Met 226 waren ze deze keer... © Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_bavo_2012___11_
Patrick Onzia - © Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_bavo_2012___22_
Ook de 90-jarige Maria Ots uit de Kleine Broekstraat genoot als oudste deelneemster met volle teugen - © Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_bavo_2012___25_
© Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_bavo_2012___34_
Lisa Del Bo - © Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_bavo_2012___36_
© Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_bavo_2012___40_
© Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_bavo_2012___42_
Ook de jongste senior wist niet waar hij het had - © Deschuyffeleer
 

Het seniorenfeest in het Bavocentrum in Herfelingen draaide ook dit jaar uit op een groot succes. Met 226 waren ze deze keer om te genieten van een namiddagvullend programma waarbij zowel het culinaire als het animatie- en showgedeelte fel werden gesmaakt.

“Het is nu al de vijfde keer dat wij vanuit de seniorenraad de 60-plussers uit de drie deelgemeenten uitnodigen op een feestnamiddag. Met een gestaag groeiend aantal deelnemers zijn wij nu wel aan het maximum gekomen. Iedere centimeter van het Bavocentrum was benut”, aldus de gemeentelijke coördinatrice Carine Van de Velde. En met een kwinkslag haalt zij nog graag uit met “of het nu de vergrijzing, de prima organisatie of de verkiezingen zijn die aan de basis liggen van het groot succes zal de toekomst wel uitwijzen”.   
 
Het waren Eddy Vroman, Patrick Onzia en Lisa Del Bo die zorgden voor de leuke sfeer. Zij brachten een opbeurend repertoire van gekende meezingers, hedendaagse toppers en een flinke dosis humor. Ook de 90-jarige Maria Ots uit de Kleine Broekstraat  genoot als oudste deelneemster met volle teugen. Van Patrick Onzia mocht zij genieten van een beklijvend ‘ik heb eerbied voor jouw grijze haren’ en een leuke babbel. Ook hij mocht ervaren dat het pittig dametje niettegenstaande haar leeftijd nog heel goed bij de pinken was en vooral niet op haar mondje gevallen.
 
Een bataljon vrijwillige keukenprinsessen onder de leiding van Arlette Vierendeels stond in voor een driegangen maaltijd. Voor de bediening mochten de bestuursleden met voorzitter Paul Peeters, ondervoorzitter Lisette Hofmans, secretaris-penningmeester  Ghislain Alaert en seniorenschepen Marie-Louise Devriese ook dit jaar rekenen op de hulp van helpende handen uit de verschillende gemeentelijke diensten.
 
“Om zeker te zijn van een zitje”, zegt Carine, “worden wij nu al bestookt met inschrijvingen voor ons Sinterklaasfeest”. “Blijkbaar weten de senioren onze organisaties meer en meer te waarderen. Het is te hopen dat wij wegens plaatsgebrek er geen zullen moeten teleurstellen”, aldus de nu al bezorgde coördinatrice.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief