HERNE - KWB koopt gezamenlijk stookolie

C21

HERNE - KWB koopt gezamenlijk stookolie

Afbeelding_mazout_stookolie

De KWB-afdeling Herne zet dit najaar voor de eerste keer een actie op voor gezamenlijke aankoop van huishoudstookolie. Onder het motto ‘samen beter en goedkoper’ wil het bestuur zo bij de geselecteerde leveranciers de laagste prijs bedingen en de inschrijvers heel wat geld laten besparen op hun energierekening.

Vóór 26 september dienen de geïnteresseerden zich aan te melden bij hun wijkmeester of bij de coördinator Kris Degroote. De selectie van de leverancier gebeurt de maandag nadien op basis van de grootste korting. De leverancier levert vervolgens de bestelde hoeveelheden in de periode van de daaropvolgende 5 werkdagen. Als alles volgens plan verloopt moet de actie uiterlijk op 6 oktober afgerond zijn. De actie staat ook open voor niet-leden evenwel op voorwaarde dat zij lid worden.
 
“Een verkennende prijsbevraging bij leveranciers heeft aangetoond dat het prijsverschil tussen de goedkoopste en de duurste leverancier gemakkelijk kan oplopen tot meer dan 50 euro voor 1000 liter” weet coördinator en CD&V-gemeenteraadslid Kris Degroote aan te geven.
 
In het voorjaar wordt de actie sowieso herhaald.
 
Info : Kris Degroote  0478/233 554     kris.degroote@skynet.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief