Met de KUL-raad genieten van HERNE by night

C21

Met de KUL-raad genieten van HERNE by night

Nacht_der_duisternis_herne_2012__4_
De KULraad met Adriaan en Arnout De Vis, Sven Selleslach en Antoine Lammens trakteerden de dapperen op een tocht van goed 8 km doorheen de meest donkere wegen van de spookgemeente voor één nacht - © Deschuyffeleer
 
Nacht_der_duisternis_herne_2012__3_
Arnout De Vis - © Deschuyffeleer
 
Nacht_der_duisternis_herne_2012__2_
© deschuyffeleer
 
Nacht_der_duisternis_herne_2012__1_
© Deschuyffeleer
 

Ook het Groen Kwadrant zag er zaterdagnacht een stuk luguberder en hallucinanter uit dan naar gewoonte. Het was dan ook voor de eerste keer dat de KULraad uitpakte met zijn griezelwandeltocht. Wie tussen 20 en 21u naar het kaatsplein afzakte kon meteen op stap voor de eerste editie van de Nacht der Duisternis, een verrassende en spannende wandeling door donkere velden en bossen.

De KULraad met Adriaan en Arnout De Vis, Sven Selleslach en Antoine Lammens  trakteerden de dapperen op een tocht van goed 8 km doorheen de meest donkere wegen van de spookgemeente voor één nacht. Op het traject waren er zo’n viertal locaties waar de stappers bijtijds flink uit de kluiten gewassen vreemde wezens en vooral vreemde geluiden moesten trotseren. Met een schare vrienden en kennissen uit de Gentse Hoge School wisten de organisatoren dan ook de ruim 330 deelnemers te vergasten op een tocht waarbij het nachtwandelen alsnog toch primeerde op het griezelen.
Bij hun organisatie kregen de KULgasten de ondersteuning van Vse-productions die het evenement professioneel voorzag van speciale licht- en geluidseffecten.

Voor deze eerste Nacht der Duisternis mochten de KUL-vrienden niet alleen  genieten van de logistieke steun van de gemeente, ook wist de gemeentelijke technische dienst in een mum van tijd het opgegeven traject vrij en  vlot begaanbaar te  maken. De wandelroute was een aaneenschakeling van paden, voetwegen en trage wegen in de buurt van de Kapellestraat, de Kartuizerstraat, de Aerebeek, ‘t Ponneken, de Nattendries, de Hekstraat om zo via de Lindestraat terug te keren naar het vertrekpunt.

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=B6dl8PI5rZk

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2012
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief