HERNE – Willy Willaert wint OKRA-petanquetornooi

C21

HERNE – Willy Willaert wint OKRA-petanquetornooi

Afsluiter_petanque_herne_2012__1_
Winnaar werd Willy Willaert (745) voor Roger Splingaer (716)en Oscar Backaert (666)- Foto's © Deschuyffeleer
 
Afsluiter_petanque_herne_2012__2_
© Deschuyffeleer
 
Afsluiter_petanque_herne_2012__3_
© Deschuyffeleer
 
Afsluiter_petanque_herne_2012__6_
© Deschuyffeleer
 
Afsluiter_petanque_herne_2012__7_
© Deschuyffeleer
 

OKRA Herne sloot het petanqueseizoen af met een gezellig samenzijn en prijsuitreiking. Ook dit jaar kan de ploeg van voorzitter Paul Peeters terugblikken op een succesverhaal. Naast de petanquers werden in de rand ook de trouwe zomerkaarters met een klein geschenk bedacht.

Petanquen en sportelen zijn in bij de OKRA-senioren in groot Herne. Zoveel blijkt uit het bilan van het zomertornooi. Voorzitter Paul Peeters is dan ook uitermate opgetogen. “Wij bereikten 42 deelnemers, waarvan 10 overigens aan alle 22 speeldagen hebben deelgenomen. Niet alleen het petanquen op zich is belangrijk maar ook de gelegenheid hierbij om samen wat te bewegen, een gezellig babbeltje te slaan en sociale contacten op te bouwen”.

Winnaar werd Willy Willaert (745) voor Roger Splingaer (716), Oscar Backaert (666) en Richard Van Audenhove (642). Ook de dames lieten zich niet onbetuigd en veroverden met Jeanne Presseur (629), Laurence Bruylant (628) en Nicole Deneyer (620) de plaatsen 5, 6 en 7 in het eindklassement.
 
Naast het opzetten van het clubtornooi mag Okra Herne ook prat gaan op het inrichten van het Okra-gewesttornooi van het Pajottenland. “Graag willen wij dit tornooi dan ook hier blijven houden. Onze clubkas vaart er alleszins wel bij”. Voorts pakt de afdeling ook ieder jaar uit met een tornooi op uitnodiging en nemen clubploegen geregeld deel aan tornooien in de streek zoals de Dorpsfeesten in Bever en Herfelingen.
 
Ook tijdens de winterperiode blijft de Okra-afdeling van Herne haar leden wekelijks bij elkaar brengen met kaarten of wandelen. De wandelingen zijn alleszins in groep en worden zo uitgestippeld dat iedereen er kan aan deelnemen.
 
Meer info bij Paul Peeters op 02/3765401
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief