HERNE – Wandel- en fietshappening

C21

HERNE – Wandel- en fietshappening

Gdtollembeek
 
Gdtollembeek__2_
Gdtollembeek__6_
 
Fietsclub Het Draisineken en Pasar mochten op hun fiets- en wandelhappening in en rond Herne een driehonderdtal sportievelingen  verwelkomen.
 
Zowel wandelaars als fietsers konden kiezen uit verschillende afstanden. Aan de fietstocht in groep doorheen het golvend Pajottenland namen nagenoeg honderd wielertoeristen deel. Leden van tal van toeristenclubs uit de regio maakten hun opwachting. Zo waren de Rasbeekspurters uit Herfelingen, Oud en Jong Herne, Het Draisineken uit Herne, de Sint-Pietersvrienden uit Sint-Pieters-Kapelle en Heim-Pollé uit Leerbeek sterk vertegenwoordigd.  
 
De organisatie mocht ook stappers en fietsers uit het Antwerpse en uit Dendermonde verwelkomen.
 
In de namiddag zette de plaatselijke dansgroep het Pajottenboeketje de beste beentjes voor. Voor de muzikale noot zorgden Gino Verano en Nicky Bandera.
 
Zowel voorzitter van Het Draisineken Luc Roosens als Pasar-Verantwoordelijke Halle-Vilvoorde Wim Verhasselt waren opgetogen : “Ondanks de talrijke gelijklopende activiteiten in de regio zijn wij best tevreden met de opkomst. Bovendien draait alles bij onze organisatie rond recreatieve vrijetijdsbesteding. En uiteraard is ook het langverwachte prachtige zomerweer mooi meegenomen".
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief