HERNE - Sinterklaas bij de senioren

C21

HERNE - Sinterklaas bij de senioren

Sinterklaasfeest_senioren_nov_2012_herfelingen_gdg__26_
Het bestuur van de seniorenraad op de schoot van Sinterklaas - Foto's © Deschuyffeleer
 
Sinterklaasfeest_senioren_nov_2012_herfelingen_gdg__32_
© Deschuyffeleer
 
Sinterklaasfeest_senioren_nov_2012_herfelingen_gdg__5_
© Dechuyffeleer
 
Sinterklaasfeest_senioren_nov_2012_herfelingen_gdg__7_
Met de 92-jarige Maria Ost, de zingende nachtegaal onder de aanwezige senioren, waagde de Heilige Man zich zelfs in duet aan ‘Twee ogen zo blauw’ - © Deschuyffeleer
 
Sinterklaasfeest_senioren_nov_2012_herfelingen_gdg__15_
Animatie life gebracht door Nicky Jones - © Deschuyffeleer
 
Sinterklaasfeest_senioren_nov_2012_herfelingen_gdg__20_
© Deschuyffeleer
 
Sinterklaasfeest_senioren_nov_2012_herfelingen_gdg__24_
ook Julien Vandenberghe en Blinke Christiane laten het niet aan hun hart komen - © Deschuyffeleer
 
Sinterklaasfeest_senioren_nov_2012_herfelingen_gdg__28_
Het seniorenbestuur - Santé - Voorzitter Paul Peeters, ondervoorzitster Lisette Hofmans, secretaris/penningmeester Ghislain Alaert, schepen voor seniorenbeleid Marie-Louise Devriese en administratief medewerkster Carine Van de Velde - © Deschuyffeleer
 

Ook dit jaar bracht Sinterklaas op initiatief van de seniorenraad een bezoek aan de 60-plussers uit de gemeente. Met goed 250 vulden ze dan ook tot in alle hoeken toe het Bavocentrum in Herfelingen om mee te genieten van een aangename namiddag met koffie, gebak en animatie, life gebracht door Nicky Jones.

Uiteraard gingen de aanwezigen ook dit jaar niet met lege handen naar huis. Als geschenk had de Sint dit jaar, naast de klassiekers zoals een mandarijntje en wat snoep, ook gedacht aan een basiskit EHBO, prima te gebruiken thuis, in de auto of tijdens de vakantie.
 
De Sint maakte gretig gebruik van het feestgebeuren om een babbel te slaan met enkele bijzondere genodigden. Met de 92-jarige Maria Ost, de zingende nachtegaal onder de aanwezige senioren, waagde de Heilige Man zich zelfs in duet aan ‘Twee ogen zo blauw’. Ook voor de Sint en zijn pieten werd het zo een niet alledaagse werkdag.
 
Voorzitter  Paul Peeters, ondervoorzitster Lisette Hofmans, secretaris/penningmeester Ghislain Alaert, schepen voor seniorenbeleid Marie-Louise Devriese en administratief medewerkster Carine Van de Velde zien binnenkort in de huidige samenstelling van de raad het einde van hun huidige  taak als bestuurslid tegemoet. Samen met de installatie van de nieuwe gemeenteraad zal ook voor de seniorenraad een nieuw bestuur aantreden.
 
Vanaf eind 2007 zette de seniorenraad  zich dagdagelijks in om de nagenoeg 1700 zestigplussers uit de gemeente ten dienste te staan. Op hun palmares prijken boeiende en gezellige seniorennamiddagen met het accent op film, sport en vertellen. Ook werd in de loop der jaren het aanbod aan vormingen en cultuurrijke activiteiten flink aangedikt.
 
Iedere 60-plusser uit de gemeente die  zich alsnog geroepen voelt om binnen de nieuw samen te stellen bestuursploeg het welzijn van de senioren uit de gemeente mee te helpen bepalen kan contact opnemen met Carine Van de Velde op 02/ 397 11 69.
 
Klik hier voor Youtube- filmpje www.youtube.com/watch?v=nhOpzYgLPHQ
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief