HERNE - Nieuwe voorzitter voor Probusclub Pajottenland-Heyde

C21

HERNE - Nieuwe voorzitter voor Probusclub Pajottenland-Heyde

Probus_pajottenland_editiepajot_2013___3_
Met de nieuwe Probusclub-voorzitter Marc Bosmans treedt ook een vernieuwde bestuursploeg aan - Foto's © Deschuyffeleer
 
Probus_pajottenland_editiepajot_2013___1_
Het was de regiocoördinator van Limburg/Vlaams-Brabant, Paul Van Calster, die Marc Bosmans het erelint mocht opleggen - © Deschuyffeleer
 
Probus_pajottenland_editiepajot_2013_1_
De club, die intussen reeds een 50-tal leden van in en rond het Pajottenland telt, belegt iedere derde dinsdag van de maand een gezellige en leerrijke bijeenkomst... © Dechuyffeleer
 
Probus_pajottenland_editiepajot_2013___4_
Probusclub Pajottenland Heyde vlag - © Deschuyffeleer
 

Marc Bosmans, zaakvoerder van de fiduciaire Bosmans-Heremans in Herfelingen, is de nieuwe voorzitter van de Probusclub Pajottenland-Heyde voor het komend werkjaar. Hij werd plechtig geïnstalleerd tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in de feestzaal Castel. Het was de regiocoördinator van Limburg/Vlaams-Brabant, Paul Van Calster, die hem het erelint mocht opleggen. Tijdens de bijeenkomst werd ook  de nieuwe clubwebsite www.probus-ph.be in de kijker gezet.

Met de nieuwe voorzitter treedt ook een vernieuwde bestuursploeg aan met erevoorzitter Raoul Van Cutsem (Itterbeek), ondervoorzitter Guy Ballet (Gooik), secretaris Godelieve Deschuyffeleer (Tollembeek), penningmeester Herman De Pooter (Lembeek), coördinator programmatie Michelle Cornelis (Beert) en archivaris/sociale communicatie Nadine De Boelpaep (Herne).
Probusclubs over de hele wereld bieden hun leden geregeld de mogelijkheid samen in een gemoedelijke sfeer te genieten van sociale contacten en activiteiten. In die zin is Probusclub Pajottenland-Heyde dan ook een vriendenkring van 55-plussers, gepensioneerd of semi-gepensioneerd, die in een vorig leven op professioneel, zakelijk of maatschappelijk vlak hun strepen ruimschoots hebben verdiend. Probus staat trouwens voor Retired Professional and Business Men & Women.
De club, die intussen reeds een 50-tal leden van in en rond het Pajottenland telt, belegt iedere derde dinsdag van de maand een gezellige en leerrijke bijeenkomst, die doorgaans wordt afgerond met een gezamenlijke maaltijd om de contacten en de vriendschap tussen de leden te bevorderen. Blikvangers voor de eerstkomende maanden zijn zo het bijwonen van Verdi’s opera Rigoletto in New York vanuit Kinepolis Imaginebraine, het kennismaken met de rijkdom van het Pajottenland met Sint-Pieters-Kapelle en Bever als uitgangspunt en het bezoeken van het Provinciaal Museum Constant Permeke in Jabbeke.
Belangstellenden voor lidmaatschap of deelname aan activiteiten als genodigde kunnen steeds contact opnemen met één van de huidige bestuursleden. Hun contactgegevens zijn te vinden op de clubwebsite.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief