HERNE – Meldpunt voor putten

C21

HERNE – Meldpunt voor putten

Meldpunt_putten_in_de_weg__herne
© Deschuyffeleer
 

Door het aanhoudend winterweer met vorst en dooi zijn er nu heel wat putten ontstaan in het wegdek. Vooral de reeds eerdere zwakkere plekken in de rijbaan en de oudere wegen blijken ernstig getroffen. Aan die ongemakken en gevaarlijke toestanden willen burgemeester Kris Poelaert en zijn bestuursploeg nu zo vlug als mogelijk verhelpen.

Het gemeentebestuur roept de inwoners dan ook op onverwijld gevaarlijke putten in de wegen te melden via het nieuw aangemaakte mailadres putten@herne.be . “Zo kunnen wij snel alle putten in kaart brengen en ons een algemeen beeld van de toestand van ons wegennet vormen”, licht de burgemeester het initiatief toe.
 
“De ergste schade wordt prioritair aangepakt. Daarom verzoeken wij de inwoners ons ook de ernst van de schade mee te delen”, aldus nog burgemeester Kris Poelaert. Via het nieuw aangemaakt mailadres komen de meldingen overigens rechtstreeks terecht bij schepen van Openbare Werken Lieven Vandenneucker en de technische dienst. “Wij hopen zo efficiënt en snel te kunnen handelen”, geeft de burgemeester nog graag mee.
 
Meer info bij schepen Lieven Vandenneucker via lieven.vandenneucker@telenet.be of 0496/85.65.51.    
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief