HERNE – Workshops met Sinerjey bij Fundance

C21

HERNE – Workshops met Sinerjey bij Fundance

Sinerjey_fundance_editiepajot_gdg___2_
De Fundancers keken dan ook heel erg op naar Hiphopper Sinerjey en al vlug waren de Workshops volzet - Foto's Deschuyffeleer
 
Sinerjey_fundance_editiepajot_gdg___1_
Anne Herickx, de drijvende kracht achter Fundance - © Deschuyffeleer
 
Sinerjey_fundance_editiepajot_gdg___5_
Hiphop en Ragga voor tieners en volwassenen - © Deschuyffeleer
 
Sinerjey_fundance_editiepajot_gdg___7_
Sinerjey, de danser, de choreograaf en de eigenaar van dansschool Da Jump in Ieper schitterde onlangs nog op de dansvloer in het VTM-programma ‘So you think you can dance’- © Deschuyffeleer
 
Sinerjey_fundance_editiepajot_gdg___3_
Workshops met Sinerjey bij Fundance -© Deschuyffeleer
 

Bij het aantrekken van Sinerjey voor het leiden van enkele bijzondere Workshops Hiphop en Ragga waren de verwachtingen bij Fundance hoog gespannen. Sinerjey, de danser, de choreograaf en de eigenaar van dansschool Da Jump in Ieper schitterde onlangs nog op de dansvloer in het VTM-programma ‘So you think you can dance’. De verwachtingen werden meer dan overtroffen. Alle deelnemers waren in de wolken en kregen in sporthal De Hernekouter dan ook waar voor hun geld.

In het programma voor kids, tieners en volwassenen had initiatiefneemster Anne Herickx, de drijvende kracht achter Fundance, drie Workshops voorzien. Hiphop voor kids 9-13 jaar - Hiphop en Ragga voor tieners en volwassenen.  

De tieners, heel vertrouwd met Modern Dancing  wou Anne laten kennis maken met de Ragga-dansstijl. Ragga haalt zijn  invloeden uit hiphop, Afrikaanse dans en reggae. Het wordt losjes gedanst en er wordt ook meer geshaked.
 
De Fundancers keken dan ook heel erg op naar Hiphopper Sinerjey en al vlug waren de Workshops volzet. Ook als persoon blijkt Sinerjey bijzonder goed te zijn meegevallen. “Sinerjey is een zeer getalenteerd en professionele docent die fun  en dans perfect weet te combineren. Zijn bescheidenheid siert hem en het klikte  direct met onze Fundancers”, aldus Anne herickx. “Ouders en leden waren bijzonder opgetogen met Sinerjey die zelf ook onder de indruk was van hun luisterbereidheid, hun kalmte en hun wellevendheid”.  
 
Sinds de verhuis vanuit het Baljuwhuis in Galmaarden naar de sporthal De Hernekouter kent Fundance een echte boost. De prachtige en ruime accommodatie van de sporthal evenals de vlotheid in het beheer ervan maken dat het ledenbestand inmiddels aangedikt is tot meer dan 200 dansgrage zielen.
 
De eerstkomende bijzondere activiteit is de alom gekende en populaire Fundance Kidsfuif op zaterdag 2 maart in Zaal ’t Schoentje in Herne Centrum.
 
Meer info over Fundance en de programmatie via www.fundance.be .

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief