HERNE – KVLV bedankt gemeentebestuur

HERNE – KVLV bedankt gemeentebestuur

Kvlv_bedankt_herne_gdg___2_
Ook in Herne werd het gemeentebestuur door de KVLV-afdelingen van Herne, Herfelingen en St-Pieters-Kapelle bedacht met een klein dankgeschenk voor zijn inzet en steun voor de uitbouw van het socio-cultureel leven in het Groene Kwadrant - Foto's © Deschuyffeleer
 
Kvlv_bedankt_herne_gdg___5_
KVLV-afdelingen de afdeling Herfelingen (Paulette Debock), Herne (Jeanne Demeester/Yvette Duquene)en Sint-Pieters-Kapelle (Francine Vermeersch) -© Deschuyffeleer
 
Kvlv_bedankt_herne_gdg___14_
KVLV bedankt gemeentebestuur - © Deschuyffeleer
 
Kvlv_bedankt_herne_gdg___11_
© Deschuyffeleer
 
Kvlv_bedankt_herne_gdg___15_
Yvette Duquene fungeerde voor de gelegenheid als spreekbuis voor de 3 KVLV-afdelingen - © Deschuyffeleer
 

Ook in Herne werd het gemeentebestuur door de KVLV-afdelingen van Herne, Herfelingen en St-Pieters-Kapelle bedacht met een klein dankgeschenk voor zijn inzet en steun voor de uitbouw van het socio-cultureel leven in het Groene Kwadrant. De actie kadert in het charme-offensief dat door KVLV Nationaal naar de nieuw samengestelde besturen toe op gang werd getrokken om ook in de toekomst nog te investeren in het verenigingsleven.

“Onze afdelingen genieten vanuit het gemeentebestuur al flink wat steun”, zegt Francine Vermeersch, de voorzitter van de afdeling St-Pieters-Kapelle. “Wij vonden het dan ook bijzonder fijn ons mee in te schrijven in de nationale actie”.
 
De bestuursploeg van burgemeester Kris Poelaert werd door de Vrouwen met Vaart dan ook bedacht met lekkere pralines en de stille wenk om de afdelingen verder te blijven steunen. “Enkel zo kunnen wij onze leden een degelijk programma blijven aanbieden”, aldus Yvette Duquene die voor de gelegenheid fungeerde als spreekbuis voor de afdeling Herfelingen (Paulette Debock), Herne (Jeanne Demeester ) en Sint-Pieters-Kapelle (Francine Vermeersch).   
 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2013
Godleieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 16 jan 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 16 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 30 dec 2019

archief