HERNE – Paaseitjes rapen in de koude

C21

HERNE – Paaseitjes rapen in de koude

Paaseierenraap_lindestraat_cd_v__2013__12_
Jong CD&V-bestuur met voorzitter Annelies Desmet en Jordi Cornet, Vanessa Van Hende, An Deleye, Michaël Schoukens Jonas Verschuere en Glenn De Herder - Foto's © Deschuyffeleer
 
Paaseierenraap_lindestraat_cd_v__2013__15_
HERNE – Paaseitjes rapen in de koude - © Deschuyffeleer
 
Paaseierenraap_lindestraat_cd_v__2013__11_
HERNE – Paaseitjes rapen in de koude
 
Paaseierenraap_cd_v_lindestraat_collage1
HERNE – Paaseitjes rapen in de koude, een organisatie van Jong CD&V - © Deschuyffeleer
 
Paaseierenraap_lindestraat_cd_v_collage
HERNE – Paaseitjes rapen in de koude, een organisatie van Jong CD&V - © Deschuyffeleer
 

Jong CD&V Herne en de klokken uit Rome trakteerden de kinderen uit de 3 deelgemeenten op een flinke portie paaseitjes op de terreinen aan het parochiaal centrum in de Lindestraat. Eerst was het de beurt aan de kleintjes tot 6 jaar om de eitjes op te pikken. Daarna mochten de ouderen op zoektocht. Voor elke groep was er trouwens ook een gouden eitje te vinden. Voor die vinders had de Paashaas dan ook een toemaatje voorzien.

Na de grondige speur- en zoekactie waren alle 3500 grote, kleine en vooral kleurrijke eitjes gevonden en dit onder het alziend oog van maar liefst 3 paashazen. Bij een winterse Paastemperatuur van een royale 1 graad daagde toch nog een klein honderdtal speurneuzen op. Allen hadden zich dan ook voorzien van mandjes en korfjes.
 
Annelies Desmet, voorzitter Jong CD&V: “Met deze activiteit is het de bedoeling om vooral jonge gezinnen samen te brengen. Wij zijn bijzonder blij met de opkomst. Gezien een soortgelijke organisatie hier in Herne nog niet bestond was het ook voor ons organisatorisch niet makkelijk in te schatten wat de respons zou zijn”.
 
Nog volgens Annelies Desmet wil het Jong CD&V-bestuur met dergelijke ludieke en aangename acties ook in de toekomst zijn bestaan benadrukken naar de jongeren en de bevolking”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleeer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief