HERNE – Paassportstage eindigt met veel waterpret

C21

HERNE – Paassportstage eindigt met veel waterpret

Sportkampen_nautisport__april_2013__1_
HERNE – Paassportstage eindigt met veel waterpret - © Deschuyffeleer
 
Sportkampen_nautisport__april_2013__2_
HERNE – Paassportstage eindigt met veel waterpret - © Deschuyffeleer
 
Sportkampen_nautisport__april_2013__3_
HERNE – Paassportstage eindigt met veel waterpret - © Deschuyffeleer
 
Sportkampen_nautisport__april_2013__4_
Vincent Piette, verantwoordelijke Communicatie, wist te vertellen dat het voor Nautisport en zeker voor het Aquaplanet-gedeelte een behoorlijke drukke Paasperiode is geworden - © deschuyffeleer
 

De traditionele Paassportstage voor jongeren boven de 6 jaar en voor de kinderen van Sport anders zit er terug op. Brent, Simon, Maarten, Nina, Elke en Isabelle waren de zes monitoren die onder de leiding van sportfunctionaris Francisca Dekens instonden voor een resem activiteiten en spelen die zich grotendeels afspeelden in en rond de Hernekouter.

Gezien het barkoude weer namen de monitoren hun pupillen de laatste dag mee naar Aquaplanet, het waterparadijs van Nautisport in buurgemeente Edingen, voor een partijtje waterplezier. De monitoren hadden het dan ook behoorlijk druk om hun kroost in de gaten te houden. Het kinderbad, de glijbaan, de paddenstoel-douche, het golfslagbad en de wilde rivier boden dan ook één en al sensatie en spannende momenten. Ook de verbroedering met de kinderen van Sport Anders kwam zo ook eens in een ander daglicht te staan.

Vincent Piette, verantwoordelijke Communicatie, wist te vertellen dat het voor Nautisport en zeker voor het Aquaplanet-gedeelte een behoorlijke drukke Paasperiode is geworden. “Allicht”, vertelde hij, “heeft het koude weer er wel iets mee te maken maar ook het feit dat vele jonge gezinnen van de Paasperiode gebruik maken om met het oog op de nakende zomervakantie hun jonge kinderen te leren zwemmen”.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief