HERNE- Rotary biedt gezellige namiddag aan in Sint-Felix

C21

HERNE- Rotary biedt gezellige namiddag aan in Sint-Felix

Rotary_bied_animatie_aan_in_st-felix_2013__13_
HERNE- Rotary biedt gezellige namiddag aan in Sint-Felix - © Deschuyffeleer
 
Animatienamiddag_st_felix_rotary
HERNE- Rotary biedt gezellige namiddag aan in Sint-Felix - © Deschuyffeleer
 
Animatienamiddag_st-felix_-_rotary
Charmezanger Henri Spider en zijn vaste begeleiders The Fellows, oftewel Ronny Duhau en Michel Charmant - © Deschuyffeleer
 
Animatienamiddag_st-felix_1__-_rotary
René Bauwens, bij de oudere Hernse bevolking beter gekend als één van de mede-eigenaars van de toenmalige Fondatel. Deze kranige negentiger was overigens destijds ook één van de stichtende leden en voorzitter van de lokale Rotaryclub - © Deschuyffeleer
 
Rotary_bied_animatie_aan_in_st-felix_2013__10_
HERNE- Rotary biedt gezellige namiddag aan in Sint-Felix - © Deschuyffeleer
 
Rotary_bied_animatie_aan_in_st-felix_2013__14_
Henri Spider en voorzitter Rotary Herne-Markevallei Marc Bosmans - © Deschuyffeleer
 

Al meer dan 20 jaar mogen de rust- en verzorgingscentra Mater Dei in Heikruis, De Zwaluw in Vollezele en St-Felix in Herne rekenen op de financiële steun van de Rotaryclub Herne-Markevallei voor de organisatie van een animatienamiddag. Dit jaar werd een beroep gedaan op charmezanger Henri Spider en zijn vaste begeleiders The Fellows, oftewel Ronny Duhau en Michel Charmant, om de bewoners een leuke namiddag te bezorgen.

Animatrice Kathleen Matthijs en haar team van St-Felix waren dan ook meer dan tevreden over het resultaat. “Zingen en dansen zijn nu net twee items die bewoners met een jaartje meer absoluut weten te bekoren. Recente gebeurtenissen vergeten zij soms wel, maar Tulpen uit Amsterdam, Ik heb eerbied voor jouw grijze haren  of De lichtjes van de Schelde dat weten zij zich perfect te herinneren”. Zo ook René Bauwens, bij de oudere Hernse bevolking beter gekend als één van de mede-eigenaars van de toenmalige Fondatel. Deze kranige negentiger was overigens destijds ook één van de stichtende leden en voorzitter van de lokale Rotaryclub.
Huidig Rotaryclub-voorzitter Marc Bosmans: “Nog tot voor een paar jaar boden wij de bewoners ook nog taart en koffie aan. Dat hebben we op aangeven van het verzorgingspersoneel evenwel vervangen door een financiële bijdrage in het animatiefonds”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief