HERNE - Jaarmarktcomité klaar voor 36ste jaarmarkt

C21

HERNE - Jaarmarktcomité klaar voor 36ste jaarmarkt

Jaarmarkt_herne_nieuw_logo_nieuw_programma
HERNE - Jaarmarktcomité klaar voor 36ste jaarmarkt
 
Logo_com_2013_-_kopie
HERNE - Jaarmarktcomité klaar voor 36ste jaarmarkt
 

Op Pinkstermaandag  20 mei wordt het opnieuw op de koppen lopen in het centrum van Herne. Dan organiseert het Jaarmarktcomité samen met het gemeentebestuur reeds voor de 36ste keer de grootste jaarmarkt in de streek. Gewoontegetrouw kan de organisatie rekenen op een aangenaam zomerweertje, over kilometers uitgesponnen standenrijen, veeprijskampen en een massa bezoekers. De jaarmarkt langsheen de Edingse- en de Ninoofsesteenweg schiet reeds om 8u uit de startblokken voor een volledig dagprogramma.

Uitschieters hierbij zijn en blijven de prijskampen voor schapen en ezels. Zij krijgen nu echter het gezelschap van Belgische trekpaarden. Wie de jaarmarkt en de prachtige natuur in en rond Herne eens van uit de lucht wil aanschouwen kan terecht bij de helikoptervluchten. Aan de feesttent kunnen de bezoekers zich ook te goed doen aan een echte Brabantse Super Barbecue. De kinderen dan weer worden verwend met poppentheater, springkastelen, benji-trampoline, mini-quad en nog veel meer.

Ook stoere sportlui komen dit jaar letterlijk en figuurlijk aan hun trekken. Inschrijven voor een wedstrijd touwtrekken kan via www.touwtrekken.be/264_herne_jaarmarkt­_herne

Het volledige programma en bijkomende informatie is online op de vernieuwde webstek www.jaarmarktherne.com
 
De toegang tot het jaarmarktgebeuren is gratis.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief