HERNE – Waanzinning Weekend verkiest burgemeester voor Kinderdorp

C21

HERNE – Waanzinning Weekend verkiest burgemeester voor Kinderdorp

Aankondiging_burgemeester_kinderdorp_gdg
 
In de aanloop naar Waanzinnig Weekend in Herfelingen, dit jaar van 19 tot 21 juli, gaan de organisatoren al op zaterdag 15 juni op zoek naar de eerste burgemeester voor het Kinderdorp, één van de nieuwigheden op de affiche. De verkiezing gebeurt tijdens een interactieve spelnamiddag in het Bavocentrum. Alle kinderen uit de buurt ontvangen via de scholen een uitnodiging.
 
Met het opzetten van een heus Kinderdorp wil Waanzinnig Weekend op de familiedag op zondag 21 juli ook de jongste bezoekers in de watten leggen. Zo wil de organisatie beklemtonen dat er ook voor de jongste en kleinste bezoekers heel wat te beleven valt op de feestweide. Een hele namiddag lang kunnen kinderen er dan gratis terecht voor kindershows met De Kip van Troje en met Pipo en Pipette), voor de springkastelen en voor kindergrime. En dat op een afgeschermd stukje van de feestweide zodat ouders en grootouders met een gerust hart terecht kunnen in de feesttent.
 
Om de activiteiten in het Kinderdorp te promoten zoekt Waanzinnig Weekend nu nog een burgemeester. Die moet meteen het figuurlijk uithangbord van het dorp worden. Het gaat dus vooral om een protocollaire en ceremoniële functie. Om alle kinderen uit de buurt de kans te geven de titel weg te kapen, wordt iedereen jonger dan twaalf dan ook uitgenodigd op 15 juni van 14 tot 17u in het Bavocentrum voor de verkiezingsshow. De toegang is gratis. Het wordt alleszins een verrassende en verrijkende interactieve spel,- zang- en dansnamiddag onder de leiding van Meneer Priet Praat en zijn Katoentje.
 
Op het eind moet de eerste burgemeester van het Waanzinnig Weekend Kinderdorp bekend zijn. Burgemeester Kris Poelaert van Herne is aanwezig om zijn Herfelingse kindercollega dan meteen ook een heuse sjerp te omgorden.
 
Meer info bij Ward Nechelput (0495/93.39.64) en op www.waanzinnigweekend.be.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief