HERNE – Kunstexpo in openlucht in Art Valley

C21

HERNE – Kunstexpo in openlucht in Art Valley

Aankondiging_kunstexpo_art_valley__2013
HERNE – Kunstexpo in openlucht in Art Valley - © Deschuyffeleer
 

Art Valley, het inmiddels welbekend kunstcentrum in het landelijk decor van het meest zuidelijke puntje van het Pajottenland in St-Pieters-Kapelle, benut het weekend van 22 en 23 juni voor het andermaal opzetten van een grootse kunstexpo in openlucht. Dit keer zijn het werken van verschillende beeldende kunstenaars die de bezoekers moeten bekoren.

“Met ons initiatief willen wij niet alleen kunst toegankelijk maken voor een breed publiek, maar de bezoekers ook de gelegenheid geven te proeven van de heerlijke streekproducten en zo te genieten van een fijn weekend” zegt organisator Joëlle Van Oers.  
 
De deelnemende kunstenaars zijn Christine Steurs, Annie Verdonck, Nancy Wijns, Hilde Vanderheyden, Liselot Henderyckx, Anne Habils, Marianne Lohest, Michel Delfeld, Nora Briceno, Echegaray, Luc Meyfroid, Nadia Benjelloun, Hugo Tanghe, Philippe Bourleau, Tania Verhasselt en Joëlle Van Oers zelf.
 
De kunstexpo loopt zaterdag van 14 tot 21u en zondag van 11 tot 18u. Er staan ook flink wat randactiviteiten op het programma. Zo zijn er zaterdag een happy hour (vanaf 15u30) aangeboden door brouwerij Lindemans en een show country line dancing door de Freelance Country Dancers (18u). Zondag komen een initiatie tai chi (12u) en een optreden van het saxofoonensemble Comme chez Sax (14u) aan de beurt. Beide dagen zijn er ook nog streekproducten te verkrijgen en kan er deelgenomen worden aan workshops zandsculptuur en mozaïek.
 
Art Valley is gelegen aan de Heydestraat 6 te St-Pieters-Kapelle. Meer info op 0476/46.94.65 of http://artvalleyjvo.blogspot.com/ .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief