HERNE – Voetballers houden kampioenenfuif

C21

HERNE – Voetballers houden kampioenenfuif

Kampioenenviering_fc_herne_2_juni_2013__16_
HERNE - FC Herne sluit een bijzonder succesrijk seizoen af. Voor de eerste keer in haar geschiedenis mag de club nu uitkomen in 2de provinciale. - © Deschuyffeleer
 
Kampioenenviering_fc_herne_2_juni_2013__10_
Ook de beloften werden in de viering betrokken want ook zij speelden kampioen in hun reeks - © Deschuyffeleer
 
Kampioenenviering_fc_herne_2_juni_2013__7_
In gesprek met de ploegkapitein 'Beloften' - © Deschuyffeleer
 
Kampioenenviering_fc_herne_2_juni_2013__31_
In gesprek met trainer Philip Neerinckx - © Deschuyffeleer
 
Kampioenenviering_fc_herne_2_juni_2013__42_
Als bijdrage aan de uitzonderlijke kampioenenviering trakteerde de bestuursploeg van burgemeester Kris Poelaert het feestvierend gezelschap naast een oogverblindende beker ook op een ‘happy hour’ - © Deschuyffeleer
 
Kampioenenviering_fc_herne_2_juni_2013__41_
HERNE – FC Herne kampioen - © Deschuyffeleer
 
Kampioenenviering_fc_herne_2_juni_2013__4_
© Deschuyffeleer
 
Kampioenenviering_fc_herne_2_juni_2013__46_
HERNE – Voetballers houden kampioenenfuif - © Deschuyffeleer
 

Voor het behalen van de kampioenstitel en de bijgaande promotie zette het bestuur van FC Herne een kampioenfuif op. Ook de beloften werden in de viering betrokken want ook zij speelden kampioen in hun reeks. VC Herne sluit zo een bijzonder succesrijk seizoen af. Voor de eerste keer in haar geschiedenis mag de club nu uitkomen in 2de provinciale.

“Ons eerste ploeg speelde dit seizoen met een jong maar uitermate gedreven en getalenteerd elftal kampioen in de streekreeks van 3de provinciale en dit na een spannende strijd tot op het einde tegen Wambeek”, zegt voorzitter Yves Reygaerts. “En ook onze beloften wisten de titel binnen te rijven”.
 
Dit unicum kon het bestuur zo maar niet laten voorbijgaan. “Het organiseren van een kampioenfuif leek ons dan ook de ideale gelegenheid om iedereen te bedanken die aan het succes heeft meegewerkt”, aldus ook trainer Philip Neerinckx.  
 
Schepen van Sport Patrick Devos bracht de gelukwensen van het gemeentebestuur over. Met de inzet van een gedreven bestuur, het opnieuw creëren van een clubgevoel, het professioneel begeleiden van alle ploegen, het laten doorstromen van jongeren uit de gemeente zelf en het beschikken over een volwaardige gemeentelijke sportinfrastructuur legde hij de troeven van het succesverhaal op tafel.
 
De schepen gaf het bestuur ook nog wel een duidelijke hint mee: “Blijf aandacht hebben voor de jeugd. Geef ook hen de kans zich voluit te kunnen ontwikkelen. Enkel zo kunnen wij als gemeentebestuur onze inspanningen en onze steun blijven verlenen”.
 
Als bijdrage aan de uitzonderlijke kampioenenviering trakteerde de bestuursploeg van burgemeester Kris Poelaert het feestvierend gezelschap op een ‘happy hour’.      
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief