HERNE - Een derde succesrijk Jeugd-oudertornooi badminton

C21

HERNE - Een derde succesrijk Jeugd-oudertornooi badminton

Badminton_herne_jeugd-oudertornooi_2013__1_
HERNE - Een derde succesrijk Jeugd-oudertornooi badminton - © Deschuyffeleer
 
Badminton_herne_jeugd-oudertornooi_2013__4_
De organisatoren van het Jeugd-oudertornooi badminton met Kurt Rosier, Nick Vandervelden en Patrick Debrule in het voortouw werd een groot succes - © Deschuyffeleer
 
Badminton_herne_jeugd-oudertornooi_2013__3_
De jeugdige BC-Herne-spelers - © Deschuyffeleer
 
Badminton_herne_jeugd-oudertornooi_2013__2_
BC-Herne: spelers en trainers => iedereen tevreden - © Deschuyffeleer
 

Ook de derde editie van het Jeugd-Oudertornooi van badmintonclub Herne in de sporthal De Hernekouter was een schot in de roos. Voor 26 jeugdspelers was het een klein kunstje in eigen familiekring een speelpartner te vinden die zich mee wou inzetten om er samen een gezellig en leutig badmintontornooi van te maken.

Om de toekomst van de club te veilig te stellen tracht BC Herne ook haar jeugdwerking van jaar tot jaar te verbeteren. De  jeugdafdeling doet het alleszins bijzonder goed. Met  goed 100 spelers tussen de 6 en 16 jaar dwingt de afdeling in het jeugdcircuit dan ook naam en faam af.
Ook het voorbije badmintonseizoen legde voor de club geen windeieren. Zo mochten op de recente provinciale kampioenschappen Lotte Geert, Joalien Croux, Sarah Van Den Eeden, Marit Putzeys, Kevin Bauwens, Rik Dewit, Maxime Bosman, Andreas Temmerman, Thomas Jaques. Lennert Taildeman Louise Fouyn, Liam Bauwens en Charles Fouyn alleszins al genieten van een podiumplaats.
“De primaire doelstelling bij de jeugdafdeling is badminton in de regio promoten en toegankelijk maken ongeacht het niveau”, aldus Kurt Rosier, Nick Vandervelden en Patrick Debrule als stuwende krachten achter het tornooi.
“Ons Jeugd-Oudertornooi is bovendien een gezellige afsluiter van het badmintonseizoen. De formule biedt de mogelijkheid om ook de achterban van onze jeugdspelers mee te betrekken en te sensibiliseren voor de sportactiviteit van hun oogappel”, aldus nog Kurt Rosier.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief