HERNE – Crescendo SPH zoekt standhouders voor rommelmarkt

C21

HERNE – Crescendo SPH zoekt standhouders voor rommelmarkt

Aankondiging_rommelmarkt_spk
HERNE (SPK) – Crescendo SPH zoekt standhouders voor rommelmarkt
 

Met twee concerten van uwfanfare St-Pieter-Herleving, een barbecue, een viering van ‘5 jaar Muziek Anders’ en een optreden van de gastharmonie ‘Kunst na Arbeid’ uit Veldegem zou het kermisweekend in St-Pieters-Kapelle op vrijdag, zaterdag en zondag 30 en 31 augustus en 1 september allicht ook al niet onopgemerkt voorbij gegaan zijn in de streek. Komt daar nu wel nog bij de eerste grootse rommelmarkt die het pas opgerichte jeugdensemble Crescendo SPH van uwfanfare op zondag uitsmeert in het dorpscentrum. De organisatoren zijn dan ook nog naarstig op zoek naar standhouders.

De rommelmarkt loopt van 8 tot 16u. De opstelling kan van 6 tot 8u. Een stand beslaat een oppervlakte 5 op 3m en kost 5 euro. “Reservatie is wel verplicht en er mogen wel geen voedingswaren, dranken en nieuwe artikelen verkocht worden”, zegt Michel De Bruyne, één van de medewerkers aan het nieuw gebeuren.
 
Voor de kinderen is er ook een gratis kinderrommelmarkt waar enkel speelgoed, tweedehandse kinderkledij en andere kinderartikelen mogen verkocht worden. Hier strekt een stand zich uit over 3 op 2m. Ook hier is reservatie verplicht.
 
De organisatie houdt zich het recht voor de standplaatsen aan te duiden. Reserveren kan via rommelmarktspk@hotmail.com . Meer info via www.uwfanfare.be of 0496/47.81.13.          
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief